Ohjaajia (3-vuorotyö), Rautalampi, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Kuutinharjun palvelukodin uudisrakennukset valmistuivat lokakuussa 2019. Palvelukodissa on 12 asuntoa 2-3 henkilön ryhmäkodeissa. Lisäksi on viisi itsenäistä rivitaloasuntoa. Palvelukoti tarjoaa myös vaativaa kuntouttavaa tehostettua palveluasumista paljon tukea tarvitseville kehitysvammaisille henkilöille.

Haemme uudistuneeseen Kuutinharjun palvelukotiin Rautalammille 13.8.2020 klo 15.00 mennessä

2 OHJAAJAA (3-vuorotyö)

Kelpoisuusehtona ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot.

Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa, vapaa-ajalla eri toimintaympäristöissä sekä tarvittaessa päivätoiminnassa.

Ohjaajien tehtäviin eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön sekä autismi- ja kommunikaatio-osaamisen. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat   

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus Kuutinharjun 2 ohjaajaa

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa vs. palvelukodin johtaja Salla Kiljunen, puh. 044 3899 633 tai salla.kiljunen(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi