Ohjaajia, Mikkeli, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Haemme Siekkilän palvelukotiin Mikkeliin 1.6.2020 klo 15.00 mennessä

3 OHJAAJAA (3-vuorotyö)

Kelpoisuusehdot ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa, vapaa-ajalla sekä erilaisissa päivätoimintaympäristöissä. Ohjaajat tekevät työtä tarvittaessa myös Oravin palvelukodissa.

Ohjaajan tehtävään eduksi katsomme autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen, kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen sekä kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Lisäksi arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 2181,97 e ja muut ehdot KVTES:n mukaiset.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat    

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/ Siekkilän ohjaaja.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Annamari Lausas, puh. 044 389 9640.

Lisätietoja kuntayhtymästä ja Siekkilän palvelukodista www.vaalijala.fi