Ohjaajia, Palvelukoti Kahvimylly, Suonenjoki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Haemme Kahvimyllyn palvelukotiin Suonenjoelle 26.8.2019 klo 15.00 mennessä

1 OHJAAJAA (vastuualueena lääkehoito sekä terveyden- ja sairaudenhoitoon liittyvät tehtävät, 2-vuorotyö)

1 OHJAAJAA (asiakkaan lähiohjaukseen painottuva yötyöpainotteinen 3-vuorotyö)

3 OHJAAJAA (asiakkaan lähiohjaukseen painottuva 2-vuorotyö)

2 MÄÄRÄAIKAISTA OHJAAJAA (3-vuorotyö)
Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää vähintään 3 kuukautta.

Kelpoisuutena lääke- ja terveydenhoidon vastuualuetta hoitavan ohjaajan tehtävään on terveydenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen alan tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan

tutkinnot. Kelpoisuusehtona muihin ohjaajan tehtäviin on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa ja vapaa-ajalla eri toimintaympäristöissä.

Lääke- ja terveydenhuollon vastuualuetta hoitavan ohjaajan tehtävään eduksi katsomme kokemuksen terveyden- ja sairaudenhoidollisista tehtävistä sekä kehitysvammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä. Kaikkiin ohjaajien tehtäviin eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön sekä autismi- ja kommunikaatio-osaamisen. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat       

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Kahvimylly ohjaaja vastuualueittain.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika vakituisissa tehtävissä on 6 kuukautta ja määräaikaisissa tehtävissä koeaika on enintään puolet määräaikaisuuden kestosta.

Lisätietoja antaa Kahvimyllyn palvelukodin johtaja Antti Kervinen puh. 050 3899 472, antti.kervinen(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi