Ohjaajia, Palvelukoti, Mikkeli, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Haemme Siekkilän palvelukotiin Mikkeliin 27.8.2019 kello 15.00 mennessä

4 OHJAAJAA (3-vuorotyö)

1 MÄÄRÄAIKAINEN OHJAAJA (3-vuorotyö)

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kestää vähintään 3 kuukautta.

Kelpoisuusehdot ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa, vapaa-ajalla sekä erilaisissa päivätoimintaympäristöissä. Ohjaajat tekevät työtä tarvittaessa myös Oravin palvelukodissa.

Ohjaajan tehtävään eduksi katsomme autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen, kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen sekä kommunikaatiomenetelmien osaamisen.

Lisäksi arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Ohjaajan tehtäväkohtainen palkka on 2181,97 e ja muut ehdot KVTES:n mukaiset.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat    

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/ Siekkilä ohjaaja tai määräaikainen ohjaaja.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika vakituisissa tehtävissä on kuusi kuukautta, määräaikaisissa tehtävissä koeaika on enintään puolet määräaikaisuuden kestosta.

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Annamari Lausas, puh. 044 389 9640.

Lisätietoja kuntayhtymästä ja Siekkilän palvelukodista www.vaalijala.fi