Ohjaajia, Sääksvuoren palvelukoti, Jyväskylä, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet - katso avoimet työpaikat ja hae Vaalijalaan. Liity osaavaan yhteisöömme!                               

Haemme Sääksvuoren palvelukotiin Jyväskylään

6.12.2021 klo 20.00 mennessä

3 OHJAAJAA (3-vuorotyö)

Sääksvuoren palvelukoti tarjoaa kodin 15 aikuiselle kehitysvammaiselle tai autismin kirjon henkilölle Jyväskylässä. Palvelukodin asiakkaat saavat ympärivuorokautista hoitoa sekä apua ja tukea itsestä ja terveydentilasta huolehtimiseen, ruokailuun sekä kodinhoitoon. Sääksvuoren palvelukodissa kunnioitetaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita, voimavaroja ja itsemääräämisoikeutta. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa, vapaa-ajalla sekä erilaisissa päivätoimintaympäristöissä.

Kelpoisuusehdot ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot.

Eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön sekä autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen, sekä kommunikaatio- ja AVEKKI-osaamisen. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Vaalijalassa toimii oma koulutuskeskus Myötätuuli, joka tarjoaa monipuolista lisäkoulutusta työntekijöille. Tarjoamme mahdollisuuden työssä tarvittavan osaamisen kehittämiseen (esim. kommunikaatiomenetelmät, AVEKKI-toimintatapamalli, autismiosaaminen, ohjaus- ja hoitotyön menetelmät). Vaalijalassa on käytössä työntekijöiden työhyvinvoinnin tukemiseksi e-passin tarjoamat laajat edut sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Vaalijalassa on käytössä uusille Vaalijalan työntekijöille rekrytointipalkkio; ePassisaldoon lisätään 100 €:a ja tämän lisäksi maksetaan kertapalkkio 600 €, kun työsuhde on kestänyt 6 kk.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.                                                             

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus Sääksvuoren palvelukoti 3 ohjaajaa

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa Sääksvuoren palvelukodin johtaja Anna Matsi, puh. 044 3899 871

Lisätietoja kuntayhtymästä ja Sääksvuoren palvelukodista www.vaalijala.fi

Pieksämäki 18.11.2021

Avopalvelujen palvelupäällikkö

Heli Malkki