Ohjaajia, Siekkilän palvelukoti, Mikkeli, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus Pieksämäellä. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet - Liity osaavaan yhteisöömme!

Haemme Harjun palvelukotiin Savonlinnan Punkaharjulle

16.6.2021 klo 15.00 mennessä

2 OHJAAJAA (3-vuorotyö)

Harjun palvelukoti tarjoaa kodin ja tukipalvelut 15 kehitysvammaiselle aikuiselle henkilölle. Ohjaajat toimivat henkilön tukena palvelukodissa ja vapaa-ajalla eri toimintaympäristöissä.

Kelpoisuutena ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi ammatillinen kouluasteen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot.

Ohjaajan tehtävään eduksi katsomme autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen, kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen sekä kommunikaatiomenetelmien osaamisen. Lisäksi arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/ Harju 2 ohjaajaa.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Tiina Hartikainen puh. 050 3899 476, tiina.hartikainen(ät)vaalijala.fi  

Lisätietoja Harjun palvelukodista ja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi

Pieksämäki 1.6.2021

Avopalvelujen johtaja

Kirsi Ruutala