Ohjaajia, Sipulin palvelukoti, Kuopio, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet - katso avoimet työpaikat ja

hae Vaalijalaan. Liity osaavaan yhteisöömme!

Haemme Sipulin palvelukotiin Kuopioon 15.6.2021 klo 15.00 mennessä

3 OHJAAJAA (3-vuorotyö)

2 OHJAAJAA, määräaikaiset tehtävät, ajalle 1.8- 31.12.2021

Sipulin palvelukoti on 15 autistisen asiakkaan koti Kuopion Saaristokaupungissa. Sipulin palvelukodissa kunnioitetaan asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita, voimavaroja ja itsemääräämisoikeutta. Palvelukodin työntekijät tukevat asiakkaiden vuorovaikutusta erilaisten kommunikaatiomenetelmien avulla. Ohjaajat toimivat asiakkaan tukena palvelukodissa niin vapaa-ajalla kuin tarvittaessa erilaisissa päivätoiminta-ympäristöissä.

Kelpoisuusehdot ohjaajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Soveltuvia koulutuksia ovat mm. kehitysvammaisten ohjaajan ja hoitajan tutkinnot sekä soveltuvat lähihoitajan ja sosionomin tutkinnot.

Eduksi katsomme kehitysvammahuollon ohjaus- ja hoitotyön sekä autismi- ja mielenterveystyön kokemuksen/osaamisen, sekä kommunikaatio- ja AVEKKI-osaamisen. Lisäksi arvostamme yhteistyötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Määräaikaisissa tehtävissä työ alkaa 1.8.21 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Haastatteluja tehtäviin tehdään jo hakuajan kuluessa.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa kautta, linkit tehtäviin löydät tästä: määräaikaiset ohjaajat ja 3 ohjaajaa  Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Sipulin ohjaaja (3-vuorotyö) tai Sipulin ohjaaja määräaikaiset tehtävät

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika vakituisissa tehtävissä on kuusi kuukautta, määräaikaisissa tehtävissä koeaika on enintään puolet määräaikaisuudesta.

Lisätietoja antaa avopalvelujen palvelupäällikkö Heli Malkki, puh. 044 3899 642 tai heli.malkki(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä ja Sipulin palvelukodista www.vaalijala.fi

Pieksämäki 1.6.2021

Avopalvelujen johtaja

Kirsi Ruutala