Oppilaskodin johtaja, viransijaisuus, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 4.12.2020 kello 15.00 mennessä

OPPILASKODIN JOHTAJAN

viransijaisuus ajalle 1.1.2021- 30.6.2021

Oppilaskodin johtajana toimit yksikön ja henkilöstön esimiehenä. Vastaat yksikön toiminnasta, toiminnan kehittämisestä sekä yksikön taloushallinnosta. Osallistut myös asiakkaiden elämänhallintaa ja kuntoutumista tukevien kuntoutusprosessien suunnitteluun ja toteutukseen palveluverkostossa.

Tämän hetkinen viransijaisuuden sijoituspaikka on oppilaskoti Avain. Oppilaskoti Avain on nuorten autismikuntoutuksen yksikkö, jonka toiminta perustuu positiivisen psykologian viitekehykseen. 

Kelpoisuusehtona virkaan on sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen alan tutkinto. Eduksi katsomme kokemuksen esimiestehtävistä ja erityisen tuen alalta.

Työ on kokoaikatyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Odotamme vapaamuotoisia hakemuksia ja CV:tä suoraan sähköpostiosoitteessa maarit.rantakurtakko(ät)vaalijala.fi

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Oppilaskoti Avaimen johtajan viransijaisuus

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta viransijaisuuden alettua kolmen kuukauden kuluessa sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika on enintään puolet viransijaisuudesta.

Lisätietoja antaa kuntoutuksen johtaja Maarit Rantakurtakko puh. 050 389 9204

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi