Oppilaskodin johtaja, viransijaisuus, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 25.9.2019 kello 15.00 mennessä

OPPILASKODIN JOHTAJAN viransijaisuus 31.3.2020 asti

Vs. oppilaskodin johtajana vastaat osaltasi yksikön toiminnasta, toiminnan kehittämisestä sekä yksikön taloushallinnosta. Osallistut myös asiakkaiden elämänhallintaa ja kuntoutumista tukevien kuntoutusprosessien suunnitteluun ja toteutukseen palveluverkostossa.

Kelpoisuusehtona virkaan on sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen alan tutkinto. Eduksi katsomme kokemuksen esimiestehtävistä ja erityisen tuen alalta. Sijoituspaikkana on lasten autismikuntoutusyksikkö Ankkuri.

Työ on kokoaikatyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Oppilaskoti Ankkurin johtajan viransijaisuus

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta viransijaisuuden alettua kolmen kuukauden kuluessa sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on korkeintaan puolet viransijaisuudesta.

Lisätietoja antaa kuntoutuksen johtaja Maarit Rantakurtakko puh. 050 389 9204

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi