Palvelupäällikkö, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus Pieksämäellä. Sen lisäksi Vaalijalalla on avopalvelujen toimipisteitä 16 paikkakunnalla.

Vaalijalan kuntayhtymän avopalveluissa on haettavana 21.10.2019 kello 15.00 mennessä

PALVELUPÄÄLLIKÖN VIRKA

Kelpoisuusehtona virkaan on ylempi korkeakoulututkinto ja sosiaali- tai terveysalan tutkinto, eduksi katsomme työkokemuksen kehittämis- tai esimiestehtävistä ja erityistä tukea tarvitsevien ihmisten palveluista. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja organisointitaitoja, tavoitteellista ja kehittävää työotetta sekä sote-palvelujärjestelmän ja avopalvelujen toimintaympäristön hyvää tuntemusta. Palvelupäällikön toimisto sijaitsee Pieksämäellä, Nenonpellon osaamis- ja tukikeskuksessa. Työ vaatii liikkumista Vaalijalan kuntayhtymän toiminta-alueella.

Palvelupäällikön tehtävänä on avopalvelujen palvelutoiminnan suunnittelu ja kehittäminen tiiviissä yhteistyössä palveluyksiköiden esimiesten, avopalvelujen johtajan ja muiden sidosryhmien kanssa. Palvelupäällikkö tukee avopalvelujen henkilöstön rekrytointeja ja organisoi osaamisen kehittämiseen liittyviä koulutuksia, palvelutoiminnan laatutyötä ja sisäisiä auditointeja.

Palvelupäällikön esimies on avopalvelujen johtaja. Palvelupäällikkö toimii avopalvelujen johtajan sijaisena.

Virka on kokonaistyöajassa ja kokonaispalkkauksessa. Työ alkaa 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkauksen määrittelee kuntayhtymän johtaja hallintosäännön mukaisesti viranhakuprosessin jälkeen. Hakija esittää oman palkkatoiveen sekä mahdolliset suosittelijat. Psykologinen testaus on mahdollista.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Avopalvelujen Palvelupäällikkö

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta virkasuhteen alettua enintään kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa avopalvelujen johtaja Kirsi Ruutala puh. 040 509 3514.

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi