Psykologin virka, Pohjois-Savon poliklinikka, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Vaalijalan Pohjois-Savon poliklinikalla Kuopiossa on haettavana 18.6.2020 klo 15.00 mennessä
PSYKOLOGIN VIRKA

Työskentelet moniammatillisen tiimin jäsenenä ja osallistut poliklinikan asiakkaiden kuntoutustarpeen arviointiin ja suunnitteluun. Osa työstä toteutuu asiakkaiden omassa toimintaympäristössä liikkuvina kuntoutuspalveluina. Pohjois-Savon poliklinikan toimipiste sijaitsee Kuopiossa. Työhön voi sisältyä myös työskentelyä Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Nenonpellossa Pieksämäellä. Työ edellyttää sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja että kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistetun psykologin pätevyys. Eduksi katsomme työkokemuksen erityishuollon palveluissa.

Työ alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan, voit esittää myös palkkatoiveesi.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat

Voit toimittaa myös hakemuksesi sekä CV:n ilman muita liitteitä osoitteella: Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Psykologi Pohjois-Savon poliklinikka.

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta virkasuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antavat:
johtava psykologi Markus Sundin, 050 389 9260,
markus.sundin(ät)vaalijala.fi,
psykologi Henna Kauppinen, 050 389 9258,
henna.kauppinen(ät)vaalijala.fi,
johtava lääkäri Juhani Keinonen, parhaiten tavoitettavissa klo 14–15, 050 389 9443,
juhani.keinonen(ät)vaalijala.fi,
avopalvelujen ylilääkäri Tiina Hankama, parhaiten tavoitettavissa klo 14–16, 050 389 9350, tiina.hankama(ät)vaalijala.fi

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi