Puheterapeutti, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka keskuspaikka on Pieksämäellä sijaitseva Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla. Poliklinikat sijaitsevat Kuopiossa, Mikkelissä, Pieksämäellä ja Muuramessa.

Vaalijalan kuntayhtymässä on haettavana 30.11.2018 kello 15.00 mennessä

PUHETERAPEUTIN TEHTÄVÄ

Työskentelet moniammatillisen tiimin jäsenenä ja osallistut asiakkaiden kuntoutustarpeen arviointiin, kuntoutuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Työskentely tapahtuu Vaalijalan poliklinikoilla ja osaamis- ja tukikeskuksessa sekä asiakkaiden omassa toimintaympäristössä liikkuvina palveluina. Työ edellyttää sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja että kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Asiakkaina on pääsääntöisesti kehitysvammaisia ja erityistä tukea tarvitsevia lapsia, nuoria ja aikuisia.

Kelpoisuusehtona tehtävään on laillistetun puheterapeutin pätevyys. Myös opiskelunsa loppuvaiheessa olevat huomioidaan haussa.

Työ alkaa 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan ja palvelussuhteen ehdot muutoin KVTES:n mukaisesti. Hakija voi esittää palkkatoiveensa. Työnantaja tarjoaa hyvän mahdollisuuden kouluttautua työn ohessa. Hakija voi esittää oman toiveen pääasiallisesta työpisteestä (Jyväskylä, Kuopio tai Pieksämäki).

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Puheterapeutti

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Lisäksi edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antavat johtava puheterapeutti Silja Ikonen, p. 050 389 9252 ja asiantuntijapalvelujen päällikkö Mari Niinivirta p. 044 389 9654.

Vaalijala.fi