Ravitsemishuoltaja, Lukkarin palvelukoti, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus Pieksämäellä. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Haemme Lukkarin palvelukotiin Pieksämäelle 21.10.2021 klo 15.00 mennessä                                                                                              

RAVITSEMISHUOLTAJAA

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva ammatillinen peruskoulutus tai kokemusta toimialalla.

Ravitsemishuoltajan tehtäviin kuuluvat mm. lounas- ja päivällisruoan valmistaminen sekä ilta –ja välipalojen valmistaminen 28 Lukkarin sekä Pappilanmäen palvelukotien asiakkaalle. Ravitsemishuoltajalta edellytämme erityisruokavalioiden osaamista, osallistumista seuraavan päivän esivalmisteltutöihin sekä huolehtimista omalta osaltaan omavalvontasuunnitelman tekemisestä ja toteutumisesta. Tehtävään kuuluvat myös koneiden ja keittoalueiden siisteydestä ja puhtaudesta huolehtiminen. Ravitsemishuoltaja osallistuu tarvittaessa myös avustavaan asiakastyöhön.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Vaalijalassa on käytössä työntekijöiden työhyvinvoinnin tukemiseksi e-passin tarjoamat laajat edut sekä kattavat työterveyshuollon palvelut.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa tämän linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Lukkari Ravitsemishuoltaja

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Vaalijalassa on käytössä tutkinnon omaaville uusille Vaalijalan työntekijöille rekrytointipalkkio; ePassisaldoon lisätään 100€:a ja tämän lisäksi maksetaan kertapalkkio 600 €, kun työsuhde on kestänyt 6 kk.

Lisätietoja antaa palvelukodin johtaja Anne Kontro, puh. 044 3899 625, anne.kontro(ät)vaalijala.fi lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi

Pieksämäki 6.10.2021

 

Avopalvelujen palvelupäällikkö

Heli Malkki