Sairaanhoitajan sijaisuuksia, Tays kehitysvammahuolto, Tampere

TAMPEREEN YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

SAIRAANHOITAJAN sijaisuuksia kevään ja kesän ajalle Tays Kehitysvammahuoltoon.

Tays Kehitysvammahuolto tarjoaa vaativia erityishuollon palveluita, jotka täydentävät kuntien peruspalveluita ja tukevat kehitysvammaisen henkilön arjessa selviytymistä. Sijaisuuksia on haussa muun muassa autismikuntoutusyksikköön, nuorten kuntoutusyksikköön ja psykososiaaliseen kuntoutusyksikköön. Sairaala toimii opetussairaalana.

Tehtävän sisältö:
Työssä korostuvat arjen strukturointi, toimintataitojen kartoitus ja käyttäytymisanalyysi sekä vuorovaikutustaitojen ja kommunikoinnin tukeminen puhetta tukevien kommunikaatiomenetelmien sekä vuorovaikutusta tukevien menetelmien avulla.

Edellytämme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kykyä sopeutua vaihtuviin työtilanteisiin.
Katsomme eduksesi kokemuksen kehitysvamma-, mielenterveys- ja autismityöstä.
Arvostamme kuntouttavaa työotetta, vastuunottamista, kehitysmyönteisyyttä, sitoutuneisuutta, sekä avoimuutta.

Tarjoamme sinulle haastavan, mutta mielenkiintoisen työn osana moniammatillista tiimiä lähes uusissa toimitiloissamme Tays Pitkäniemen alueella. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet täydennyskoulutukseen, työnohjaukseen ja työn kehittämiseen osana työyhteisöä. Perehdytämme sinut työtehtäviisi. Asiakkaamme odottavat sinulta arvostavaa, positiivista ja rauhallista työotetta.
Toimintamme eettisiä periaatteita ovat turvallisuus, kunnioitus, yksilöllisyys, avoimuus, luottamus ja osaamisen arvostaminen. Jos tunnistat itsesi näistä arvoista, olet oikea henkilö työskentelemään kanssamme!

Tutustu meihin tästä linkistä!

Hakukelpoisuus: Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja.

Työsuhteen tyyppi ja työaika: Eripituisia määräaikaisia sijaisuuksia, joissa aloitus on sopimuksen mukaan pikimmiten ja kesto 30.9.2021 asti, ja mahdollisesti myös pidempään. Vuorotyöluonteinen jaksotyö.
Koeaika: 6 kk.
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES.

Vaadittavat todistukset: Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.

Tiedustelut: Osastonhoitaja Anne-Mari Saloniemi, puh. 044 485 9047 tai sähköpostitse TA6rekrytointi(ät)pshp.fi.

Hakumenettely: Sijaisuuksia haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella. Hakemuslomake löytyy Taysin sivuilta.

Voit ottaa suoraan yhteyttä myös yllämainittuihin yhteystietoihin.

Hakuaika päättyy 31.3.2021 klo 14.30