Sosiaalityöntekijän viransijaisuus, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 6.4.2020 kello 15.00 mennessä

SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRANSIJAISUUS 31.5.2021 saakka (Viransijaisuus voi jatkua myös määräajan jälkeen.)

Asiakkainamme ovat erityistä tukea tarvitsevat henkilöt. Sosiaalityöntekijä toimii oman alansa asiantuntijana moniammatillisessa työryhmässä. Työskentelyssä ovat tiiviisti mukana asiakkaan perhe sekä lähiverkostot. Keskeisiä yhteistyökumppaneita ovat mm. kuntien kehitysvamma- ja vammaispalvelun työntekijät, päiväkodit, koulut sekä asumis- ja päivätoimintayksiköt. Sosiaalityöntekijältä edellytetään kehitysvamma- ja vammaisalan lainsäädännön ja palvelujärjestelmän laaja-alaista tuntemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Kelpoisuutena on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä. Pätevien hakijoiden puuttuessa opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan. 

Palkkaus sopimuksen mukaan ja työehdot KVTES:n mukaisesti.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Sosiaalityöntekijän viransijaisuus

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Tiina Kinnunen puh. 050 3899 256 tai johtava lääkäri Juhani Keinonen (parhaiten tavoitettavissa klo 14–15), puh. 050 3899 443

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi