Toimintaterapeutin määräaikainen tehtävä, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa kehitysvammaisten ja muiden erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Vaalijalan kuntayhtymässä on haettavana to 28.1.2021 kello 15.00 mennessä

TOIMINTATERAPEUTIN MÄÄRÄAIKAINEN TEHTÄVÄ

ajalle 1.2.2021 – 31.1.2022

Toimintaterapeutti työskentelee moniammatillisessa työryhmässä Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Nenonpellossa. Työnkuvaan sisältyy lasten, nuorten ja aikuisten (mm. psykiatriset, autisminkirjo, monivammaiset) asiakkaiden toimintaterapiatarpeen arviointi, terapian toteutus ja yhteistyö asiakkaan lähiverkoston kanssa. Työ on monipuolista ja haasteellista sekä tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on alansa laillistetun ammattihenkilön koulutus (toimintaterapeutti AMK). Työ alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus Toimintaterapeutti.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika on kolme kuukautta.

Lisätietoja antaa asiantuntijapalvelujen päällikkö Mari Niinivirta, puh. 044 389 9654 ja toimintaterapeutti Kati Auvinen, puh. 044 389 9709.

Lisätietoja Vaalijalan kuntayhtymästä www.vaalijala.fi