Työvalmentaja, Mikkeli, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja, jonka osa on Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus Pieksämäellä. Kuntayhtymällä on avopalvelujen toimipisteitä kuudellatoista (16) paikkakunnalla.

Haemme Mikkelin Savoset monipalvelukeskukseen

28.10.19 klo 15.00 mennessä TYÖVALMENTAJAA

Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto tai soveltuva ammatillinen perustutkinto.

Eduksi katsomme työvalmentajan ja vammaispalvelujen ohjaus- ja hoitotyön kokemuksen. Arvostamme työyhteisötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä. Tehtäväalueena ovat autonpesu- ja puhdistuspalveluiden ohjaustehtävät.

Työ alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia osoitteessa www.vaalijala.fi/tyopaikat Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Työvalmentaja Mikkeli

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan osoittamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa monipalvelukeskuksen johtaja Jenni Rytkönen puh. 040 3528 758, jenni.rytkonen(ät)vaalijala.fi tai vastaava ohjaaja Jukka Ripatti puh. 050 3899 351

Lisätietoja kuntayhtymästä ja Mikkelin Savoset monipalvelukeskuksesta www.vaalijala.fi