Vastaava sairaanhoitaja, Pieksämäki, Vaalijalan kuntayhtymä

Vaalijalan kuntayhtymä on Itä-Suomessa erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden palveluja järjestävä palveluntuottaja. Se muodostuu Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksesta ja laajoista avopalveluista 16 paikkakunnalla.

Merkityksellinen työ ja hyvät koulutusmahdollisuudet - katso avoimet työpaikat ja hae Vaalijalaan!

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskuksessa Pieksämäen Nenonpellossa on haettavana 6.12.2021 klo 20.00 mennessä

VASTAAVAN SAIRAANHOITAJAN TEHTÄVÄ

Tehtävän tämänhetkinen sijoituspaikka on kuntoutusyksikkö Maininki.

Maininki on 7-paikkainen nuorten aikuisten psykososiaalisen ja psykiatrisen kuntoutuksen yksikkö.

Arvostamme erityisesti psykiatrisen ja psykososiaalisen kuntoutuksen ja hoitotyön osaamista, koulutusta ja kokemusta sekä erityisen tuen monipuolista osaamista, kuten terapiamenetelmien tuntemusta. Mainingin kuntoutushenkilöstö tekee jaksotyötä, osallistuu asiakkaiden kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen ja arjen askareisiin, tukee kuntoutujia elämänhallinnassa ja muutoksessa sekä palveluverkostossa kokonaisvaltaisesti.

Hakijalle on eduksi mielenterveystyön, riippuvuuksien ja kriisityön osaaminen ja kokemus. Edellytämme kokemusta ko. alalta, sekä koulutus- ja kehitysmyönteisyyttä.

Kelpoisuusehtona vastaavan sairaanhoitajan tehtävään on sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen alan tutkinto. Vastaava sairaanhoitaja toimii yksikössä kuntoutustyössä yhdessä moniammatillisen henkilöstön kanssa sekä hänellä on annettuja vastuualueita. Kuntoutusyksikön johtajan pidempien poissaolojen aikana vastaava sairaanhoitaja toimii hänen sijaisenaan.   

Vaalijalaan ko. tehtäviin rekrytoitavalla uudelle Vaalijalaan ulkopuolelta tulevalle ammattilaiselle maksetaan kannustinpalkkio (600 e, kun työsuhde on kestänyt 6 kk, voimassa v. 2022 loppuun). Vaalijalan työntekijöille on käytössä kilpailukykyinen ePassi.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Palkkaus KVTES:n mukainen.

Ensisijaisesti odotamme hakemuksia sähköisellä lomakkeella Kuntarekryn Hae työpaikkaa  -linkin kautta. Hakemuksen ja CV:n ilman muita liitteitä voi myös toimittaa osoitteella Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Maininki vastaava sairaanhoitaja

Valitun tulee toimittaa Vaalijalan työterveyshuollon tekemä lausunto työhön sopivuudesta työsuhteen alettua kolmen kuukauden kuluessa. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa kuntoutusyksikön johtaja Pirkko-Liisa Pylvänäinen puh. 044 3899 726

Lisätietoja kuntayhtymästä www.vaalijala.fi

Pieksämäki 18.11.2021

Maarit Rantakurtakko
Kuntoutuksen johtaja