Ilmoita asumisen kehittämisestä

Kehittämistoiminnalla edistetään vammaisten ihmisten mahdollisuuksia tavalliseen asumiseen sekä oman näköisiin elämänvalintoihin. Toiminta voi koskea asumisen ja osallistumisen eri osa-alueita sekä niihin liittyvää tukea. Kehittämistoiminnassa tuotettu tieto ja materiaalit ovat tärkeitä välineitä, jotka tukevat yhdenvertaisuutta edistävien asumisen tekojen toteuttamista.

Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa yksittäisen hankkeen tai muun kehittämistoiminnan tiedot Asumisen tekoja-sivustolle. Voit ilmoittaa mukaan myös jo päättyneitä hankkeita. Ennen tätä tarkista, onko toiminta jo olemassa Kehittäminen-sivun listauksessa.

Mikäli hankken tietoihin tarvitaan päivityksiä (esim. uudet materiaalit), jotka koskevat sivulla jo olevaa hanketta tai toimintaa, ota yhteytä sähköpostilla.

Verkkosivuston ylläpitäjät käyvät tekstin läpi ennen julkaisua ja tekevät tarvittavia muokkauksia tekstiin.

Ole ystävällinen ja lue tietosuojaseloste (PDF) ennen lomakkeen täyttämistä.

Perustiedot
Kuvaus hankkeesta/toiminnasta
Kirjoita hankkeen/toiminnan päättymisvuosi tai valitse toistaiseksi jatkuva hanke.
Kerro lyhyesti hankkeen/toiminnan tarkoitus. Huolehdi, että kuvaus on riittävän konkreettinen. (max. 1000 merkkiä)
Listaa toiminnassa tuotetut materiaalit (oppaat, lomakkeet, työkirjat, raportit jne.), jotka ovat muiden käytettävissä joko verkossa tai tilaamalla.
Liitä tähän internetlinkki sivulle, josta on pääsy materiaaleihin. Jos materiaaleja ei ole, lisää internetlinkki sivulle, jossa lisää tietoa hankkeesta tai toiminnasta.