Haluaisin, että elämäni muuttuisi takaisin entiselleen

Minun elämässäni on tapahtunut tämän kuun aikana melko paljon muutoksia ja ne tulevat jatkumaan vielä ainakin tämän kuun loppuun asti. Minun elämä on jo nyt kuitenkin tavallaan helpompaa ja turvallisempaa kuin entinen elämäni, mutta silti minä tahdon takaisin minun entiseen elämään! Haluan muuttaa takaisin minun entiseen kotiin ja että kaikki olisi kuten ne olivat ennen eli siinä talossa ei tehtäisi mitään remonttia ja että saisin elää siellä kuten ennenkin. Se oli vaikeampaa ja yksinäisempää kuin nykyinen elämäni, mutta ainakin se oli minulle tuttua elämää enkä minä autistiseen tapaani siedä muutoksia kunnolla edes silloin kun ne ovat hyviä muutoksia ja en voi sietää, että minun elämä muuttuu!

Vastaus:

Kuulostaa siltä, että sinun pitää antaa itsellesi aikaa. Sinä tarvitset paljon aikaa, että totut muutoksiin. Yksi kuukausi on hyvin lyhyt aika tottua uusiin asioihin.

Tosi asia on, että muutos kuuluu elämään. Onko sinulle ketään, kenen kanssa jutella siitä, miltä sinusta tuntuu? Mieti, mitä asioita entisestä elämästä voit saada nykyiseen elämään. Ne voivat auttaa sinua tässä hetkessä. Uskon, että totut uuteen elämääsi. Se vain vie aikaa.