Miksi minä en saa avustajaa?

Minulle on yritetty pitkään etsiä avustajaa, jonka kanssa voisin tehdä vapaa-aikana erilaisia asioita yhdessä. Hän olisi vähän kuin kaveri minulle. On kumma juttu, kun juuri minulle ei muka löydy avustajaa. Haluaisin saada miesavustajan, koska olen itse mies. Minulle sanotaan, että miesavustajaa ei ole saatavana ja sitten kuitenkin samassa asuntolassa toinen mies saa miesavustajan samaa kautta mitä minulle avustajaa haetaan.

Mistä tämä johtuu, että minulle ei miesavustajaa löydy, mutta toiselle löytyy, vaikka hän ei ehkä tarvitsisi sitä niin paljon kuin minä koska hänellä on paljon ystäviä. Minulla ei ole ystäviä, koska kukaan ei halua olla minulle ystävä eikä avustajakaan löydy. En vaatisi avustajalta edes paljon, vai onko liikaa vaadittu, jos vaikka pari kertaa viikossa pelaisi minun kanssa Afrikan tähteä tai lähtisi kävelylle?

Vastaus:

Onpa todella kurjaa, ettei sinulle löydy avustajaa. Sinun vaatimuksesi eivät tosiaan ole suuret. Sinun täytyy kuitenkin kysyä asiaa henkilöltä kenen kanssa yritätte avustajaa sinulle löytää. Minä en valitettavasti voi tietää syytä. Sen tiedän, että moni muukin avustajaa toivova ei ole sellaista löytänyt.

Yksinäisyys on rankkaa. Toivoisin, että löytäisit itsellesi samanhenkistä seuraa. Oletko koskaan yrittänyt lähteä mukaan johonkin alueellasi tapahtuvaan toimintaan, jonka kautta voisit tutustua uusiin ihmisiin ja saada ystäviä? Oletko ajatellut aloittaa uutta harrastusta? Tiedän, että tällaisten neuvojen antaminen on helppoa, mutta niiden toteuttaminen usein vaikeaa. Valitettavasti tällaisena verkkoneuvojana en pysty muuta tekemään. Tsemppiä!