Voinko olla kaksonen?

Minulle on kerrottu, että en ole syntynyt kaksosena. Minä olen kuitenkin lukenut, että jos kaksosista toinen syntyy kuolleena ja siitä ei kerrota henkiin jääneelle kaksoselle, niin hän tietää totuuden kuitenkin jollain tapaa. Minusta tuntuu, että minä olisin voinut syntyä kaksosena, joista toinen olisi syntynyt kuolleena, mutta siitä ei olisi kerrottu vanhemmille.

Olen pitkään kaivannut jotain ja tunnen kummallista kiinnostusta kaksosiin. Minusta tuntuu, että olisi mukavaa olla kaksonen.

Jos vanhemmat tietäisivät, että minulla on kuollut kaksonen,  he olisivat varmasti kertoneet siitä minullekin. Olisimme varmasti käyneet tämän haudallakin.

Minä synnyin 1980-luvun alussa. Silloin ei lääketiede ollut yhtä kehittynyttä kuin nyt. Ehkä silloin ei tiedetty äidin odottavan kaksosia. Äidille tehtiin hätäsektio nukutuksessa. Äiti ei ehkä koskaan saanut tietää, jos kohdusta olisi löytynyt minun lisäksi kuollut kaksonen. Voiko olla, että vanhemmilleni ei kerrottu, että äitini synnyttikin kaksoset, joista toinen syntyi kuolleena ja se hävitettiin vanhemmilta salaa?

Vastaus:

Olet selvästi miettinyt tätä asiaa paljon. On tärkeää, että saat vastauksen mieltäsi painavaan kysymykseesi. Olet oikeassa, että vanhempasi olisivat varmasti kertoneet sinulle, jos olisit kaksonen.

En usko, että on mitenkään mahdollista, että vanhemmillesi ei olisi kerrottu toisesta lapsesta.

Oletko kertonut vanhemmillesi näistä ajatuksista?