Walleystone kirjoittaa: Hallituksen uusi köyhien tuhoamisohjelma

Suomen “hallitus” on keksinyt mullistavan tavan “hoitaa” köyhyyttä. Järjenjättiläiset Sipilä ja Orpo ovat salanneet kansalta uuden päätöksensä korottaa terveyskeskusmaksuja niiltä, joilla ei ole mahdollisuutta mennä yksityisille, kuten tekevät edellä mainitut kultalusikka suussa syntyneet.

Tällä raukkamaisella “päätöksellään” estetään vähätuloisten hakeutuminen terveyspalveluiden piiriin ja ongelma on poissa. Olen niin mitta täysi jatkuvia “päätöksiä” jotka rankaisevat niitä jotka eivät osaa/pysty puolustautumaan.

Sipilä on Stalin ja Hitler ja kuka Pohjois-Korean diktaattori nyt olikaan. Miksi et saman tien kerää köyhät torille ja ammu hengiltä kuten edellä mainittu pohjoiskorean diktaattori tekee toisinajattelijoille?

Olet säälittävä poliitikko, jonka “toimet” vaikuttavat kaikkiin paitsi maahantunkeutujien ja rikkaitten elämään. Olet raukkamainen petollinen oman edun tavoittelija, joka puhuu ihmisarvoista mutta palvoo euroa. Onneksi olkoon kohta haveilemastasi maailmasta on tulossa totta, jossa ei ole Suomella omaa lippua kuten alusta asti on suunnitelmissa ollut.