ADHD hoito ongelmat keda sitten ADHD hitysvamma puolella

Hei itselläni on Lievä älyllinen kehitysvamma ja ADHD/ADD
Rinnekodissa on määrätty 2010 concertta eivätkä siellä tarkistaneet kyseisen lääkkeen annostusta ollenkaan josta syystä halusin mielenterveyspalveluiden piiriin eikä sieläkään tarkistaneet kyseistä lääkitystäni ollenkaan
Ja Etevan kehitysvammaisten psykiatria yksikössä eivät myöskään ajatelleet tarkistaa tarkistaa ADHD lääkitystä varmaan johtuen siitä koska Rinnekodissa ja nyt uudessa Etevassa Vantaalla kehitysvammaisten polikklinikalla ei ole myöskään ADHD osaamista.

Ja Vihdin tk lääkäri joka on ottanut kehitysvammaiset asiakkaat hanakasti suostui alakamaan tekemään lääke arviota ADHD annostus tarkistusta mutta kun ASPA työntekijän joka oli ihan uusi sanoi miten se huomaa niin alkoi tekemään sitten lääke muutosta.

Ja nyt kun concertta lääkkeen annos on nousut tuosta 18mg 54mg . Tämän myötä olen tiedostanut paremmin , että kun pahoinpitelin toisen Lievästi älyllisesti kehitysvammaisen syynä on taatusti koska concertta annostus ei ole kunnossa 2014

Ja tämän myötä haluankin kysyä te joiden lapsella on Lievä älyllinen kehitysvamma ja ADHD oletteko huomanneet saman, että Rinnekodissa ja nyt Etevassa ei ole hoitaneet ADHD oikein eli hoitavat kuten kehitysvammaisia ja autisteja ja näin ollen se ADHD lääkitys tarkistus jää kehitysvamma lääkäreillä tekemättä.
Ainakin niiden kohdalla jotka eivät asu ryhmäkodin yhteydessä vaan asuvat kunnan vuokra asunnossa olen huolissani jos ADHD lääkitystä ei ole hoidettu .

Itse olen ainakin tämän ADHD lääkitys noston myötä tiedostanut, että Eteva kehitysvamma polikklinikka puolelle täytyy saada ADHD osaaminen autismin ja kehitysvamman lisäksi ja jos ei tuota Eteva tee niin minulle ja muille Lievästi kehitysvammaisille joilla on ADHD täytyy saada ADHD lääköri palvelut ehdottomasti Etevan lääkäreiden lisäksi jostain muuta kautta sitten ADHD hoito jossa sen lääkityksen hoito on kunnossa.

Etevan ja Rinnekodin asiakkaaksi en suostu ellei niille tule ADHD osaamista

Vastaa viestiin