ADHD hoito ongelmat kehitysvamma palveluissa

Hei itselläni on Lievä älyllinen kehitysvamma ja ADHD/ADD
Rinnekodissa on määrätty 2010 concertta eivätkä siellä tarkistaneet kyseisen lääkkeen annostusta ollenkaan josta syystä halusin mielenterveyspalveluiden piiriin eikä sieläkään tarkistaneet kyseistä lääkitystäni ollenkaan.
Ja Etevan kehitysvammaisten psykiatria yksikössä eivät myöskään ajatelleet tarkistaa ADHD lääkitystä varmaan johtuen siitä koska Rinnekodissa ja nyt uudessa Etevassa Vantaalla kehitysvammaisten polikklinikalla ei ole myöskään ADHD osaamista.

Ja Vihdin tk lääkäri joka on ottanut kehitysvammaiset asiakkaat. Hanakasti suostui alkamaan tekemään lääke arviota ADHD annostus tarkistusta varten mutta, kun ASPA työntekijän joka oli ihan uusi sanoi miten se huomaa niin alkoi tekemään, sitten lääke muutosta.

Ja nyt kun concertta lääkkeen annos on nousut tuosta 18mg 54mg . Tämän myötä olen tiedostanut paremmin , että kun pahoinpitelin toisen Lievästi älyllisesti kehitysvammaisen syynä on taatusti olut tämä , koska concertta annostus ei ole kunnossa 2014.

Ja tämän myötä haluankin kysyä te joiden lapsella on Lievä älyllinen kehitysvamma ja ADHD oletteko huomanneet saman ongelman, että Rinnekodissa ja nyt Etevassa ei ole hoitaneet ADHD oikein eli hoitavat kuten kehitysvammaisia ja autisteja ja näin ollen se ADHD lääkitys tarkistus jää kehitysvamma lääkäreillä tekemättä.
Ainakin niiden kohdalla jotka eivät asu ryhmäkodin yhteydessä vaan asuvat kunnan vuokra asunnossa olen huolissani jos ADHD lääkitystä ei ole hoidettu oikein Etevassa.

Itse olen ainakin tämän ADHD lääkitys noston myötä tiedostanut, että Eteva kehitysvamma polikklinikka puolelle täytyy saada ADHD osaaminen autismin ja kehitysvamman lisäksi ja jos ei tuota Eteva tee näin ollen minulle ja muille Lievästi kehitysvammaisille joilla on ADHD täytyy saada ADHD lääkäri palvelut ehdottomasti muuta kautta. Jotta ADHD tulee oikein myös hoidetuksi ja sitten kehitysvamman ja autismin hoitaisi ainoastaan tuo Eteva lääkäri.

Etevan ja Rinnekodin asiakkaaksi en suostu ellei niille tule ADHD osaamista

Vastaa viestiin