Asuntola

Minun vammaisia alitus tekijä ja minun äitini sanoo että minun pitäisi muuttaa kehareiden asuntolaan, koska olen lievästi älyllisesti kehitysvammainen. Mutta en halua muuttaa enään asuntolaan kun Rinnekodin asuntolassa asuin ei saanut tulla minun mies kylään joka ei ole kehitysvammainen. Ja pakottaa ottamaan heti edunvalvojan vaikka osaan maksaa kaikki laskut itse. Ja laskutti vuokran lisäksi ylläpito laskuja. En halua asuntolaan asumaan, jos ei saa edes minun mies kaveri joka ei ole kehitysvammainen tulla minun tykö.

Onko sille syytä, miksi sinun pitäisi muuttaa asuntolaan? Jos siihen on syitä, niin löytyisikö sellainen asuntola, jonne saisit kutsua miesystäväsi kylään? Jotkut voivat olla huolissaan siitä, että miesystäväsi, jolla ei ole kehitysvammaa, hyväksikäyttäisi sinua. Toivottavasti äitisi tuntee miesystäsi.
Ei ole käyttänyt minun ei kehitysvammainen mies minua hyväksi. On antanut minulle rahaa minun mies aina kun minun tykö on tullut koska en saa paljoa rahaa. Ja en halua esitellä minun äidille miestä koska minun äitini juo alkoholia ja on varastanut minun rippikaula korun kun asuin 17v äidillä isältä kuulin aikuisena kun sain edes menneeltä isotädiltä timantti korun niin minun isäni sanoi minulle 2012 pidä huolta että äiti ei pääse minun timantti koruun käsiksi. Niin kysyn kumpi käyttää minua hyväksi äiti joka on ottanut minun rippikaula korusta timantit 2000 vai minun Mies joka on ajanut minun tykö kylään ja antanut hyvää hyvyyttä 50€,kun haluaa, että ostan jotain itselleni
minu milestä ryhmä kodisa on kiva asua.

Vastaa viestiin