Down tyttö 9v.

Hei, ajattelin tänne kirjoittaa nyt vuosien päästä,kun ei ole kokemusta tällaisesta käytöksestä.
Eli on reipas tyttö, puhuu, ja muutenkin muistaa hyvin kaikkea, mutta se toinen puoli.
Mukaan on tullut hokeminen, eli toistaa tietyissä tilanteessa moneen, moneen kertaan samaa asiaa, vaikka siitä mainittaisiin, että ok, asia on selvä, ei tarvitse enempää mainita sitä.
Sitten on tämä hyvän/huonon tuulisuuden muuttuminen,kuin napista painaisi (ei asu muita sisaruksia), on alkanut itseensä läpsiä, jalkoihin ja kiemurtelee samalla.
Tilanne on aika nopeasti ohi, ja vaikka mitä puhuisin, ei osaa selittää miksi teki noin. Roikottaa kotona aina jotain narua, eli hipsuttaa. Nämä käytös asiat ovat vasta tulleet ehkä puolen vuoden sisällä (hokeminen aikasemmin). Niin ja hyväntuulinen on aina,kun pelataan muistipeliä,luetaan kirjaa tai kuunnellaan musiikkia. Myös tiettyjä maneereita on matkan varrella ollut ja mennyt.

Vaikuttaa autistisilta piirteiltä. Kannattaa olla yhteydessä erityishuollon psykologiin tai neuropsykologiin ja miettiä mahdollista neuropsykologista yms kuntoutusta. Downin oireyhtymään voi liittyä myös autistiset piirteet. Muutenkin hän voi olla esim stressaantunut jostakin.

Vastaa viestiin