Edunvalvonnasta

Kuinka on mahdollista,että yhteiskunnan ylläpitämä edunvalvontajärjestelmä maksaa asiakkaalle niin paljon,että kaikki mitä jää pakollisten menojen jälkeen "käteen",menee edunvalvontakuluihin?Kyseessä on yleinen edunvalvoja ja valvonta on kestänyt yli 20 vuotta.Päämies on hoitokodissa ja omien sanojensa mukaan "nuuka mies"

Sepä on sellainen juttu että kukaan muu kun edunvalvoja ja Maistraatti saa tietää tämän "nuukan miehen" varoja ja maistraatti ei kylläkään pysty valvomaan jos edunvalvoja ostaa vaikka joka vuosi itselleen "villasukat"tässä kyllä on sellainen porsaanreikä joka pitäisi tutkia. Voithan yrittää kysyä siltä kunnalliselta edunvalvojalta jos sinä olet omainen.Minä olen saanut vastauksen että minulle ne asiat eivät kuulu sen jälkeen kun tyttärelleni hain itse edunvalvojan .Tätä nykyään olen kyllä hänen edunvalvoja .
olen teidän kanssa samaa mieltä.
lapseni asuu kotona, yleinen edunvalvoja,antoi 6kk
ruokarahaa 600,00€ , muut menot on kuulemma minun maksettava, koska tilillä ei ole rahaa.
eläke ja eläkeen saajan hoito tuki on lähes 900.0
euroa kuukaudessa.
ruokaraha sisältää taxien omavastuun. eli kuukaudessa jää alle 60.00€ ruoka ja muihin menoihin. edun valvoja ei kuulemma ole minulle tilivelvollinen.
Meer. käänny oikeusapu toimiston puoleen tuossa asiassa tai ota yhteyttä sosiaaliasia mieheen niitä pitäisi olla joka kunnassa .Pienryhmäkodeissa on ruoka maksu kk 300euroa se sinun pitäisi vähintään saada ja onhan niitä muitakin menoja kun ruoka.Älä anna periksi lapsellesi kuuluu hänen eläke ei pankkitilille homehtumaan.
yleinenedunvalvoja on kunnanoikeusaputoimistosta pareminkin 1.1-2009 valtion kun kaikki siirtyi valtiolle.
hän on vain määrätty rahaliikenteesee.
mutta kelassa , sairaaloissa ,verottajalla on
on vilallinen tieto että hän on virkaholhooja.
mutta laskut kylläkin löytää nopeesti kotiosoiteesee. myös ulosotosta.
myös hän käytää tätä valtaa .otin yksityisen lakimiehen, saas nähdä miten oikeudessa käy
olen tullut siihen tulokseen että taitaa ruotsi olla kehitysvamaisten paratiisi.
kehitysvammahuoltoo ei ruotsissa tunneta.
eikä niin sanottua pakottamista . mitä suomen kehitysvamma huolto käytää.
pakottaminen on sitä miten kehitysvammainen pakotetaan toimimaan , jota kehitysvammahuolto käytää myös vanhempiin. taitaa olla sosiaali-
alan koulutuksessa iso aukko palveluamatiikoulutuksessa

Vastaa viestiin