Epävarmaa

Moi!!

Eli olis tällänen tapaus. Käytiin tokassa ultrassa ja se oli mun hienoin ja kamalin päivä tähän asti. Elikkäs lääkäri sanoi että ollaan 20+2rv eli sikiö on 20 viikkoa vanha ja ensimmäinen mahdollisuus että olisin isä on 17viikkoa sitten eli ei taideta isiksi tulla. help me

Voi vitsi!

Oletpa tilanteeseen joutunut. Minusta tässä ei auta muu, kuin asian puhuminen auki mahdollisimman pian. Jos ette kahdestaan pysty siihen, niin sitten jonkinlaista ammattiapua peliin. Esim. neuvolan terveydenhoitaja tai sitten voi kysellä häneltä, kenen puoleen voisitte kääntyä.
Teidän kahden asia on nyt päättää, mitä tilanteessanne teette ja erityisesti sinun on pohdittava asiaa itsesi kannalta. Kukaan muu ei sitä voi puolestasi/-tanne tehdä.
Jokatapauksessa on tärkeä muistaa, että vika ei ole lapsen, häneen ei voi kohdistaa niitä tunteita, jotka sisälläsi nyt valtaavat alaa. Ei edes viiden tai kymmenen vuoden kuluttua!
Mikään mahdottomuus ei suhteen jatkaminen tällaisessa tilanteessa ole, tunnen yhden saman läpikäyneen onnellisen parin, mutta tärkeää on käydä tilanne niin hyvin läpi, ettei sitä sitten enää tarvitse loputtomiin jauhaa ja antaa hiertää.
niin siis itse asiassa mua tässä mietityttää se että onko se nyt niin että kokoraskautta on mennyt 20+2 vai onko tuo sen sikiön ikä

Hei!
Kiperässä tilanteessasi lievitystä voi tuoda se, että aikaa ei tosiaankaan lasketa hedelmöittymisestä, yhdynnästä, vaan äitikokelaan viimeisten kuukautisten alkamispäivästä. Tämä merkitsee 2-3 viikkoa vähemmän todellista raskausaikaa!
Tsemppiä teille kummallekin!
Moikka!

Eli kuten edellisessä viestissä jo sanottiin, SINÄ VOIT OLLA EDELLEEN LAPSEN ISÄ, mutta toki äiti varmasti parhaiten tietää, mikä on todennäköisintä.

Osoitat ihailtavaa asennetta ottamalla selvää asiasta. Muista myös, ettei lapsen isä ole aina se, jolle tehtävä biologisesti kuuluu, vaan se, joka kuuluul lapsen elämään.

Vastaa viestiin