Haluaisi valmistautua jos osaisi valmistautua

Hei! Minulla nyt rv 20+5. Odotan toista lastani, ensimmäinen oli terve tyttö. Down riskiluku verikokeessa oli 1:58 ja ultrassa 9.0 niskaturvotus ja 4,6 vartalolla. Siitä se meijän "ihana odotusaika" alkoi. Jännitti, pelotti, itketti. Saatiin aika perinnöllisyyspolille ja ultraan kahden viikon päähän, jolloin turvotus ennallaan. Istukkanäyte otettiin. Syke oli kova 180-190.
Seuraavassa ultrassa kahden viikon päästä niskaturvotus laskenut 2.3 ja vartalolta turvotus hävinnyt kokonaan. Sykkeet normaalit. Trisomiat ja kromosomi tulokset tulivat ja niissä ei mitään ollut. Oltiin onnesta taas hetken sekaisin ja huojentuneita.. Kunnes lääkäri palautteli meitä maan pinnalle ja muistutteli rakenneultrasta rv 21+4 ja mahdollisesta keskeyttämisestä että aikaa ei sitten paljon ole. Kehoitti miettimään tätä vaihtoehtoa. Kerrottiin että nyt ollaan ajatuksella tulee mitä on tullakseen.
Lääkäri kertoi että joskus näin suuri niskaturvoke voi ohimenevänäkin olla merkki kromosomisairaudesta, sydänviasta tai jostain LAAJA-ALAISESTA OIREYHTYMÄSTÄ(?????)mitä ihmettä se tarkoittaa?

Vastaa viestiin