Heikkolahjaisuus ei ole diagnoosi

Hei onko muita joilla on todettu Heikkolahjaisuus? Mitä mieltä olette pitäisikö meille olla oma oikea diagnoosi? Koska Lievä älyllinen kehitysvamma diagnoosi ei ole Heikkolahja tasolla oleville oikea diagnoosi. Mitä mieltä olette pitäisikö meille olla oma oikea diagnoosi Epämääräinen Kehitysvamma? Mitä vahvuuksia teillä on joilla koko testi on Heikkolahjaisuus tasolla. Itselläni on kiinnostus lukea kehitysvamma aiheisia kirjoja, matemaattinen lahjakkuus ja numerosarjojen luetteleminen ulkomuistista on vahvuuksia minulla.

Entinen heikkolahjaisuus on nykyisin laaja-alaiset oppimisvaikeudet
Niin on ja meille pitäisi olla oma oikea diagnoosi joka voisi olla Epämääräinen Kehitysvamma diagnoosi joka kertoisi, että Lievän älyllisen kehitysvamman Diagnoosi jutun suhteen ei kaikki oireet täyty
Onneksi nykyään kehitysvammaisiä ei kutsuta sellaisilla nimillä kuin vaikka joskus muutama vuosikymmen sitten. Kuten vaikka tylsämielinen, idiootti, imbesilli, vajaamielinen tai jälkeenjäänyt.
Heikkolahjainen kanssa, koska en ole saanut lainkaan apua yhteiskunnalta, niin olen kostanut sen työvoimatoimiston ja Kelan työntekijöille. Käyttäydyn huonosti ja huudan näille. Voivat siinä sitten miettiä olisiko se eläke minulle paras vaihtoehto. En sääli heitä, koska nämä ovat osa sitä järjestelmää, joka ei ole auttanut minua.

Vastaa viestiin