Käytösongelmat

Hei, onko muilla kokemusta muista käytöshäiriöihin käytetyistä lääkkeistä kuin Risperdal ja Conserta(?)?? Kumpikaan ei sovi pojallemme; Risperdali aiheuttaa valtavaa kuolaamista ja kävelyn heikkoutta, C taas vie ruokahalun kokonaan.

Raivarit ovat sitä luokkaa, että joku myrkky pitäisi saada tilannetta tasaamaan.

Moikka,
meillä on 12v CDLS tyttö.Hän on vaikeasti kehitysvammainen, osaa muutamia sanoja ja kommunikointi tapahtuu kuvien ja viittomien kautta.
Hän on super villi ja käytöshäiriöinen.Megalomaanisia raivareita.Hän huusi lähes suoraa huutoa koko viime vuoden ja arkielämä kotona ja koulussa meni aika hankalaksi.
1,5v sitten kokeiltiin pienellä annoksella Risperdalia ja siitä tuli neurologisia sivuvaikutuksia puhumattakaan lievemmistä kuten kävelyn vaikeus, kuolaaminen ja turvaton olo. Lääke aiheutti ilmeisesti huimausta, koska pystyssä pysyminen oli niin vaikeaa.
Lääke lopetettiin ja siitä tokenemiseen meni aikansa.
Sitten viime marraskuussa kokeiltiin Levozin pienellä annoksella ja se taas aiheutti aivan kamalia raivareita...hän oli täysin pitelemätön.
Se lopetettin nopeasti.
Lääkkeiden vaikutukset ovat niin yksilöllisiä.....eväät on aika vähissä ja lääkekokeilut tuntuu niin pelottavilta, kun takana on 2 katastrofaalista kokeilua ja ymmärtääkseni tällaisia lääkkeitä ei ole tarjolla kovin monia vaihtoehtoja lapsille.
JOS SELLAINEN ROHTO LÖYTYISI JONKA AVULLA ELÄMÄMME HELPOTTUISI/TASAANTUISI OLISI KULLAN ARVOINEN.
Olisi ihanteellista saada hoitaa lapsi mahdollisimman pitkään kotona, mutta toki jossain tulee rajat jaksamiselle,kerrostalossa asumiselle ja koulussa käymiselle.
Tsempataan vielä....josko se sitten vaikka taivaasta tipahtaisi se ihmelääke.
Hyvää syksyä teille.
t.JanaVastaa viestiin