Kirjoitus tyyli ja numerosarjojen luetteleminen jne??

Saan jatkuvasti kuulla kehitysvamma puolella, että kehitysvamma aiheisten kirjojen lukeminen joka minua vain kiinnostaa, että tällä perusteella muka olen saanut Lievän älyllisen kehitysvamman väärin.

Ja jatkuvasti ohjaajat sanoo, että jos en osaa olla puhumatta ja kirjoittamatta kehitysvamma sanaa käyttäen niin muka Lievä älyllinen kehitysvamma laitettu tämän takia väärin.

Ja kun luettelen ulkoa äitini ovikoodin ja puhelinnumerot niin että en tarkista niin tälläkin perusteella muka Lievä älyllinen kehitysvamma laitettu väärin?

Myös meillä kehitysvamman saaneiden henkilöiden kohdalla on eri kiinnostuksen kohteet minulla mielenkiinnon kohteena on nämä

1. uskonto ja ainoastaan Raamatussa kiinnostaa lukea Lopun ajoista eli Johanneksen ilmestys kirja ainoa joka minua kiinnostaa.

2. Kehitysvamma aiheisten kirjojen lukeminen joita ei ole voitu kirjoittaa meille selkokielellä ja oman elämän kerta kirjoja ei ole vieläkään voitu kirjoittaa Lievästä älyllisestä kehitysvammasta.

3. Kissat

4. Kertolaskujen laskeminen päässä laskuna.
Ei ole oikein että kehitysvamma ystävätupa paikassa sanoi kasvotusten minun mielenkiinnon kohteet eivät kuulu Lievään älylliseen kehitysvammaan josta syystä en saa mennä myös ystävätupa paikassa käymään ja kohdataan some esti.

Vastaa viestiin