Laitoshoidosta

Minua huolestuttaa laitoshoitoon liittyvät asiat. Minusta tehtiin raportti lääkärilleni ja siinä mainittiin että takerrun sekä julkisuuden henkilöihin että myöskin arjessani mukana oleviin henkilöihin ja lähettelen heille paljon sähköposteja joista osa on koettu häiritseviksi. mitä luulisitte, onko tuo semmoinen asia minkä perusteella minut voidaan laittaa vastoin tahtoani laitoshoitoon ja valvonnan alaiseksi? nimittäin minä en halua laitokseen ja olen pärjännyt itsenäisesti ja osaan huolehtia omista asioistani. minusta olisi kamalaa joutua lopuksi ikääni laitokseen. mitä semmoisille tehdään joilla on taipumus takertua sillä tavalla että kirjoittelee ihmisille sähköpostia ja tekstiviestiä paljon? otetaanko semmoisilta esim netti ja puhelin pois? minulla on Aspergerin oireyhtymä ja osittain olen kehitysvammaisen tasolla ja minulla on paljon oppimisvaikeuksia. luonteeltani olen välitön ja avoin ja käyttäydyn lapsenomaisesti. mutta oon ite osannu asua itsenäisesti ja hoitaa asiani ja maksaa laskuni itse. tuo syy miksi raportti minusta vietiin on se kun minun työkyky ei riitä avoimille työmarkkinoille ja minun kohdalla mietitään työkyvyttömyyseläkkeelle siirtymistä ja se takertuminen oli vain yksi asia mistä siinä raportissa ohimennen mainittiin.

Hei!

En usko, että sinua laitettaisiin laitokseen, koska tällä hetkellä laitoksia ollaan purkamassa ja päinvastoin laitoksissa asuville etsitään omia asuntoja, joissa asua ja elää.

Laitoshoitoon ei voida laittaa henkilöä jolla ei ole erityishuollon päätöstä ja laitospäätös. Ja tällä hetkellä valtakunnassamme alas ajetaan laitokset, joten muutto ulos päin laitoksista tapahtumassa-ei sisäänpäin.Ja lasten-ja nuorten kohdalla on jo useita vuosia ollut strategisesti suuntaus perhehoitoon. Vaikkakin laitoskŽhoito sinällään on hyvää, moniammatillista ja erittäin laajaalaista palvelua.
Vantaan järjestämät perhehoidot on surkeita.
Esm: lapseni tuli jokioisista hoidosta palovamma kädessä.
lääkärin todistus löytyy. kehitysvammmahuolto ilmoitti että kun käytin yksityisellä, lääkärin todistus on mitätön eikä sitä huomioida.
joudun selkä leikaukseen niin kuulemma lapsella on paikka avoinna jokioisiin.
Tulkitsen tämän niin että vaikka lapseni tapetaisiin, viranomaiset ilmoitaisi että et voi todistaa.
ilmankos niitä kehitysvammaisten murhia suomessa tapahtuu. jonain päivänä suomelle selviää karmea totuus ainakin vantaan kehitysvammahuolosta.(TUnteen purkaus lapseni kaameesta kohtelusta)
täytyy ihmetellä tämmöinen toiminta kuinka tämä menee eduskunassa läpi.
toivottavasti sosiaaliministeri nukkuu yönsä hyvin .
päivätoiminan päänvärjäyksestä puhumattakaan.
päivätoiminan nostoliinoilla leikkiminen ja sit kehitysvammahuolto ilmoitaa peijaksen sairaalaan että jalassa ei ole tapahtunut mitään muutosta.
peijaksessa todetiin et lapsella hemoklupiini on 76 anemian raja on 100 lapsi laitettiin kotiin yritä pärjätä.
normaali ihminen olisi ollut teholla valvonassa.
jatkotutkimuksia piti tehdä sisätauti osastolla mutta lähetti neurolokille josta jo lapsi laitetiin kotiin joten neuroloki peru ajan ilmoitti et mee terkariin.
tää tapahtu viime syksynä eikä verikokeita tai uutta aikaa oo saatu.
Näin hienosti vantaan kehitysvammahuolto toimii.
rahaliikenteen edunvalvoja on joka paikaan ilmoittanut et on huoltaja tai virkaholhooja tähän on puutunut maistraatti ja lääninhallitus hyksin lakimies ja ovat korjaneet asian rahaliikenteen edunvalvoja .
mutta etevan tikkarelli ei edeleenkään suostu päätöstä muutamaan virallisessa päätöksessä lukee huoltaja.
toisin sanoen etevan työntekiät muuttavat lapsen lääkemääräyksiä ja käytää järvenpään terveyskeskusta siihen vaikka lapsella on peijaksessa tuttuja lääkäreitä.
On meillä hieno yhteikunta.
ette varmaan arvaa miksi olen 24h lapsen kanssa tätänykyä kotona.
eipä tarvi ootaa taxia kotona ja ajatella onko lapsi vielä hennissä. on omassa valvonassa.
kun tammikuun alussa lopetin tyystin päivätoiminan ei ole ollut yhtään allerkia kohtausta , tuon jalankin kanssa kotona pärjää.
allergia johtuu paimenentien päänvärjäyksestä.
sitäkään en ymärrä millä oikeudella menään päitä värjää?????
kehitysvammaiset koe kaniineina vantaalla.

Vastaa viestiin