Lapsemme sairastaa erittäin harvinaista sairautta..

mistä saisin tietoa onko meillä kohtalotovereita? Onko nettimaailmassa jotain sivuja joilla näkee Suomessa syntyneet harvinaiset diagnoosin omaavat lapset? Ehkä sitä kautta löytyisi meille kohtalotoveri.

Hei!

Kehitysvammaisten tukiliitossa vastaa pienistä vammaisryhmistä Lea Vaitti eli lea.vaitti@kvtl.fi , puhelin (03) 2403 221. Häneltä voit tiedustella mahdollisia kohtalotovereita.

Hyvää jatkoa toivottaen.

Sirpa
Kysyppä väestöliitosta, sitä kautta voi kuulemma saada tietoa!
Meillä on myös harvinainen diagnoosi, Cohenin oireytymä. Ei noista kohtalotevereista ole tietoa meilläkään... mikä teillä on?
Hei. kiinnostaisiko kirjoitella vähän privaatisti. Meillä myös Cohenin oireyhtymä.
lellikki@luukku.com
Moikka Moi!

Invalidiliitto ylläpitää tukirekisteriä, josta saattaisi löytyä "kohtalotovereita". Invalidiliitolla on sellainen harvinaiset-yksikkö, joka järjestää esimerkiksi vertaistukitoimintaa ja he ylläpitävät rekisteriäm josta perheitä saattaisi löytyä. Sieltä löytyy tietoa harvinaista sairauksista ja vammoista ja perheistä yms yms.. Käy katsomassa nettisivuilta www.invalidiliitto.fi tai laita sähköpostia harvinaiset yksikön työntekijälle, Merjalle.. merja.monto@invalidiliitto.fi Häneltä saat varmasti tietoa!! Invalidiliiton nettisivuilta pitäisi myös löytyä muita nettisivuja, joita kannattaa käydä katsomassa.. Käy myös katsomassa sellainen sivu kuin www.harvinaiset.org.

Toivottavasti löydätte kohtalotovereita! Tsemppiä!

Heidi
Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiön Lasten kuntoutuskoti on harvinaisten sairaus- ja vammaisryhmien osaamiskeskus. Lasten kuntoutuskodissa järjestetään koko perheelle suunnattuja sopeutumisvalmennuskursseja. Kurssit tarjoavat sekä vanhemmille että lapsille voimavaroja ja välineitä arjen selviytymiseen, uutta tietoa sairaudesta tai vammasta sekä vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta perheiltä.ks.www.lastenkuntoutus.net
Meillä pseudohypoparathyreoosi.Ota yhteyttä: jadepyry@hotmail.com.

Vastaa viestiin