Lapsesi kuntoutushistoria

Hei.
Tutkin koulussa parhaillaan lapsen kuntoutusta koskevaa aihetta ja ottaisin kiitollisena vastaan s.postiini tietoa lapsesi kuntoutuksesta.

-Lapsesi ikä ja sukupuoli?

-Minkälainen on lapsesi kuntoutushistoria? Minkälaisia palveluita käytätte?

-Minkälaisia kuntoutusta, tukea, apua ja etuuksia hän on saanut yhteiskunnalta? Ketkä ovat olleet mukana kuntoutuksessa ja minkälaisia tahoja kuntoutuksessa on ollut mukana?

-Onko koulunkäyntiavustaja ollut mukanana kuntoutuksessa? Jos on, niin millä tavoin?

Pyri vastaamaan kattavasti kysymyksiin, niin että esim. kuntoutushistoria tulee hyvin selväksi. Olen erityisen kiitollinen jokaisesta vastauksesta. :)

Terkuin: taina.h82@gmail.com

Hei!

Kiva, että olet kiinnostunut erityisten lasten kuntoutuksesta.

Minä ole kiinnostunut sinusta: Kirjoittaisitko, kuka olet ja mihin tietojamme tarvitset? Mikä on koulusi? Ja mikä tarkka aiheesi?

Kysymyskenttäsi on niin laaja, että itselläni ainakin menisi ikuisuus muistellessani ja kaikkiin vastattaessa. Terapeutit vaihtuvat usein ja kaikenlaista tulee ja menee matkan varrella. Jatkuvaa järjestelyä, säätöä ja anomista. Romaani siitä tulisi, jos kattavasti vastaisi.

äiti
Romaania ei toki tule kirjoittaa, pääpiirteittäin tietoja kaipaisin jos on iso historia.:) Opiskelen parhaillaan loppusuoralla koulunkäyntiavustajaksi ja tutkimme koulussamme Tampereella aikuiskoultuskeskuksessa aihetta. Tarkka aihe on yhden asiakkaan palvelujärjestelmä ja kuntoutusverkosto.
Ei taida olla ketään, kuka voisi näitä tietoja antaa. :/ No mutta osaisitteko neuvoa, että mistä voisin kysellä tätä asiaa esim. joku toinen keskustelupalsta?
Jos kyse on vain yhdestä lapsesta, niin haastattelemalla varmaankin onnistuisit paremmin. Etsi joku perhe käsiisi sieltä läheltä ja tarjoa kahvit.

Vastaa viestiin