Millaisia oireita?

Elikäs niin, mistä olette tajunneet olevanne raskaana? Millaisia oireita on ollut vai onko mitään? Olisi kovin kiinnostavaa tietää kuinka erilaisia kokemuksia tästä on:)
Itse tässä iloista uutista vielä odottelen:)

Odottaessani ekaa raskautta kyttäsin oireita ja lopulta en tiennyt mikä niistä mahdollisesti oli oikea oire ja minkä kuvittelin ;) kaikkea rintojen arkuudesta nippailuihin alvatsassa kyllä oli. Alkaessani odottaa toista mä vain tunsin, että olin raskaana. Jotenkin keho oli ekan raskauden ja synnytyksen myötä herkässä tilassa. Pikkukakkonen myös tärppäsi ekasta yrityskierrosta, koska tunsin myös oviksen selvästi ja jotenkin oli heti varma, että nyt tulin raskaaksi. Esikoista sen sijaan yritimme lähemmäksi vuoden ennen kuin tärppäsi. Kummassakin selkein oire oli, että kahvi alkoi etoa ihan heti raskaaksi tultuani ;)
Mä olin 200% varma, että mulla alkaa menkat, mutta kuiskas kävikään. Plussan jälkeen alkoi sitten rintojen arkuus ja masun nippailu. Tosin testinkin tein pari päivää ennen menkkojen alkua joka varmistettiin verikokeella.

Vastaa viestiin