Minun kehitysvamma.

Yksi kaveri jolla on Adhd ja Asperger se sano joku nainen jolla on Lievä älyllinen kehitysvamma kysynyt voiko kaveri myydä sen kehitysvammaisen puolesta telkkarin.

Minä älyllisen kehitysvamman saaneeena ehdotin myy sen älyllisen kehitysvamman saaneeena olevan naisen telkkari, mutta pidää Itsellä se raha jonka saat.

Kaveri epälee, että olen saanut väärin Lievän älyllisen kehitysvamman, kun ehdotin, että pitää telkkari rahan jonka saa ja ei anna sille sitä rahaa jolla on Lievä älyllinen kehitysvamma.

Kehitysvammaisten puolella jaetaan väärin asiakaat ryhmässä ja tämä tekee käytöshäiriöitä.

Minun kehitysvamma lääkäri paperissa lukee vaikea Adhd tekee kakki ongelmat Lievästi älyllisten kehitysvammaisten ryhmässä, koska minulla on vaikea Adhd takia sosiaaliset taidot vaikean älyllisen kehitysvamman tasolla.

Miksi vaikeasti kehitysvamma ryhmään ei pääse jos ihminen puhuu ja osaa itse t te tehdä ruokaa ja osaa itsenäisesti matkustaa neljällä eri bussilla

Jos vaikea Adhd on Kehitysvamma lääkärin mielestä syy Lievästi kehitysvamma ryhmissä, koska vaikean älyllisen kehitysvamman tasolla on sosiaaliset taidot.

Tämä tekee yli puolella kehitysvamma puolella asiakkaille käytöshäiriöitä.

Ne jotka ovat saaneet vaikean Adhd ja ne puhuu koko ajan mutta sosiaaliset taidot ei ole Lievän älyllisen kehitysvamman tasolla.

Vaikka minä en tarvitse ohjausta kehitysvamma puolella vaikean Adhd takia,mutta kun sosiaaliset taidot on vaikean älyllisen kehitysvamman tasolla haluisin päästä kehitysvamma puolella vaikeasti kehitysvamma ryhmään kun ne joilla pelkkä Lievä älyllinen kehitysvamma ilman Adhd ne sanoo ohjaajien selän takana kuulun vaikeasti kehitysvamma ryhmään.

Kehitysvamma puolella käytös ongelmat tulee minun kohdalla kun minä en pääse vaikeasti älyllisten kehitysvammaisten ryhmään johon ottaa vain jos ihminen ei osaa puhua eikä osaa lukea, kirjoittaa, eikä osaa yksi matkustaa neljällä eri bussilla

Miksi minun on täyttynyt oppia lukemaan, puhumaan, kirjoittamaan, miksi minun on täytynyt oppia maksaa yksin vuokra ym laskut, miksi minun on täytynyt oppia matkustaa neljällä eri bussilla.

Jos sosiaaliset taidot on vaikean älyllisen kehitysvamman tasolla minun pitää saada oikeus päästä vaikeasti kehitysvamma ryhmään vaikka muut taidot on jäänyt älyllisen heikkolahjaisuus tasolle.

Olen saanut omassa Tiktok profiiliin yli tuhat tykkäystä, kun kirjotin ne joilla on minun lisäkseni Lievä älyllinen kehitysvamma niiden ei pitäisi tehdä tehdä Tiktok sivulla live videoita vaan tehdä ainoastaan omaan profiilin ne videot.

Tässä on minun Tiktok profiili tulkaa peukuttaa jos olette samaa mieltä ne joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma niiden ei pitäisi tehdä live videoita Tiktok sivulle.

Kaveri epälee messenger kautta olen tuon ehdottaman jutun takia saanut väärin Lievän älyllisen kehitysvammanSen mistä tietää, että onko Lievä älyllinen kehitysvamma väärin jollakin ihmisellä.

Sellainen ihminen joka kirjottaa pitkiä kirjoituksia niille on laitettu kehitysvamma alan ohjaajien mielestä väärin Lievä älyllinen kehitysvamma.

Ne joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma oikein ne ihmiset eivät osaa kirjoittaa pitkiä kirjoituksia

Ne joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma oikein laitettu ne ei osaa lukea eikä ne ole kiinnostunut lukemaan mitään kehitysvamma aiheisia kirjoja.

Ne jotka ovat saaneet Lievän älyllisen kehitysvamman saaneena ne taas kirjoittaa ja puhuu koko ajan kehitysvamma jutusta eikä mistään muusta ne on kiinnostunut lukemaan kehitysvamma aiheisia kirjoja.

Niillä joilla on Lievä älyllinen kehitysvamma väärin laitettu niiden kohdalla kukaan kehitysvamma psykiatri ei suostu selvitää Adhd ja Autismi diagnoosi juttua.

Meillä on aina ollut vähän vaikeuksia tarkkailla ja oppia uusia asioita. Tämä on pahentunut paljon viime vuonna. Nykyään on erittäin vaikea keskittyä moniin asioihin samanaikaisesti. Minun on vaikea tarkkailla ympäristöä ja tämä vaikuttaa esimerkiksi sosiaalisiin tilanteisiin. Esimerkiksi ystäväpiirissä voisin puhua vähän muusta kuin siitä, mitä tarkoitan puheeseeni !!! Ymmärrän vain ketä tarkastelen lyhyessä ajassa. Maakoulutuksessani olen melkein aina viimeinen, joka lopettaa työn. Minun on keskityttävä niin paljon siihen, mitä teen, ja työ etenee hitaasti ja silti joskus teen jotain väärin. Minulla ei ole vaikeuksia oppimista, joten onneksi voin menestyä hyvin tenttien kanssa. Muisti toimii myös melko hyvin. Mutta vain kaikista käytännön tilanteista on tullut ongelma. Ja nykyään olemme alkaneet innostaa kaikkia käytännön tilanteita niin paljon, että ne pahenevat. Aloin myös tuntea olonsa tyhmäksi ja itsenäisyyteni paheni. Pahinta, en tiedä mitä minulla on. Se voi olla häiriöhäiriö, mutta älä sano lasta, jos niin? Minua ei löytynyt sellaiseksi. Parkinsonin tauti sisältää esimerkiksi näköhäiriöitä, ja minulla ei ole niitä. Ja outo asia on, että meillä on aina ollut pieniä havaintohäiriöitä, mutta viime aikoina niistä on tullut paljon vakavampia. En voi mennä lääkäriin, koska luulen, että lääkäri pitää minua tyhmästi. Minulla on läheisiä ihmisiä, mutta en uskalla puhua heidän kanssaan samasta syystä. Ainakin saman ryhmän lähetystyössä olevat ystäväni olisivat kuitenkin voineet huomata, että en ole normaali. En yksinkertaisesti kehittynyt niin lähelle heitä, joten he eivät todennäköisesti häiritse sitä. Tietääkö kukaan mitä minulla voisi olla?
Adhd ja Autismi diagnoosi ihmiset ovat kiinnostuneita lukemaan kehitysvamma aiheisia jne.

Vastaa viestiin