mistä tekemistä ja uusia kavereita

olen 23-vuotias lievästi kehitysvammainen ja minulla ei ole paljon ystäviä melkein joka ilta menee vaan kotona olemista ja en jaksaisi enään olla kotona mikä neuvoksi

Moi Heidi!

Jokin harrastus voisi piristää sua ja voisit tavata siellä ihmisiäkin. Minkä kokoisella paikkakunnalla asut? Millaisia asioita tykkäisit harrastaa? Varsinkin isoissa kaupungeissa on tosi paljon harrastusmahdollisuuksia.

Onko sulla yhtään ystäviä, joiden kanssa voisit kyläillä iltaisin puolin taikka toisin? Oot oikeassa siinä, että yksin kotona on tylsää, jos niin on joka ilta.
moi heidi
missä päin suomea asut
olisi kiva tutustua
moi Heidi
Itse olen 41-v nainen. Ei ole kavereita kuin muutama, ja niitäkin näkee vain töissä. Itse olen tyytyväinen tähän, et saan olla omassa rauhassani, eikä niiden mahd. käynnit häiritse, jos niistä ei ole sovittu aiemmin, ja kyseinen kaveri sitten muistaa tulla sovittuun aikaan. Mulla on ollut varmaan koko ikäni ADHD, lievä, eikä se ole liiemmin häirinnyt elämääni. Itselläni on kissa kaverina, sellainen ihana musta kissa, kiltti leikattu uroskissa. Eläinten löytökodista ostettu 7.1.2015, sen ollessa jo n. 2-v:n ikäinen. Oletko allerginen eläimille ? jos et, niin kannattaa kysyä, saisitko jostakin oman lemmikin. Ja onhan niitä toki myös allergikoille muutama eläinlaji kissoissa ja koirissa. Itse tykkään katsella televisiota koko päivän, vaikkei sieltä mitään järkevää joskus tulekaan..........ja mulla on oma iPad, josta katselen mm. omat mailit ja muuta, esim. kissavideoita youtubesta, seillä niitä on.

Vastaa viestiin