Neuvolakäynnistä aihetta huoleen, vai onko??

raskausviikkoja 26 ja neuvolassa sanottiin, että kohdun kaula tuntuu vain 1cm ja että on pehmeä.
Sain lähetteen gynelle ja pääsin heti. Ultralla katsoi ja sanoi, että reilu 3 cm on kaulaa jäljellä, että neuvolassa olivat huolestuttaneet turhaan.
Mitään supisteluja ei ole ollut.

Mutta mutta.. siihen perään sanoi, ettei kannata lähteä mihinkään lomamatkoille, että autoilua ei tärinän vuoksi suositella. Sanoi, että lähiseudulla kuitenkin voi ajella.

Meillä on lomamatka kotimaahan maksettu ja alkaisi ylihuomenna. Tarkoitus olisi ajaa ensimmäisenä päivänä 230km, toisena 80 ja kotimatka 260km. Aikaa noihin pitkiin matkoihin menisi normaalisti 3 tuntia, mutta me olemme varanneet niihin 4-5 tuntia, että tulisi kunnon lepotauot.

Itselläni ei olisi "kestämistä" kuin automatkoissa, sillä mihinkään huvituksiin en osallistu.

Esikoinen syntyi ennenaikaisesti viikolla 35.

Mitä te tekisitte? Kaipaan mielipiteitä. Lähtisittekö matkalle vai pysyisittekö kotona?

Tekisin, kuin on annettu ohjeet, en ottaisi riskiä.
Ohjeet ovat kyllä selkeät. Kolmentunnin ajomatka on pitkä jo ei-raskaana olevallekin vaikka tauot pitäisikin. Ja jos nimenomaan on kielletty autoilu. Kyse voi olla lapsen hengestä.
supistuksia ei välttämättä tunne ennakkoon.kun olet synnyttänyt ensimmäisen 35 viikolla samoin voi nytkin käydä minulla 3 lasta kaikki syntyneet viikolla 36.nyt odottelen 4 lasta ja jos syntyy kuten aijemmat 36 viikolla se olisi sit joulu aatto.en lähtisi sinuna matkalle.

Vastaa viestiin