Niskaturvotus 4,8mm

Hei! Kävin eilen lääkärissä kun olen vuodellut 2vkoa epämääräistä vuotoa rv 10+2. Kävin ultrassa 2 vkoa sitten ja kaikki oli hyvin ja vkot täsmäsivät. Eilinen lääkäri sitten pudotti pommin ja kertoi, että sikiöllä on silmin nähtävä niskaturvotus 4,8mm ja viikkoja olisi muka 11, eli melkein viikon enemmän mitä aikasemmassa ultrassa oli? Hälytyskellot alkoivat soimaan heti. Tämä on kuudes raskauteni. Onko kellään ollut vastaavaa?
Nyt vartoon aikaa istukkabiopsiaan epätoivoissani. Diagnoosina sikiön poikkeavuusepäily..

Tähän viestiin vastaan itse, että tuolla niskaturvotuksella meillä on tällä hetkellä terve 1v2kk neitokainen! Istukkabiopsia antoi terveen tytön kromosomit ja rv 24 lääkäri sanoi, että voi sanoa melko varmaksi, että terve lapsi on tulossa! Tsemppiä kaikille jotka painivat näiden ongelmien kanssa.
Ihana kuulla! Itselläni nyt 1v. 2kk (huomenna) täyttävä terve tyttö. Olen kiitollinen hänestä. :)
Hei!

Mulla kans todettiin niskaturvotus 3,1 +verikoeseulat hälytti. 3.12 otettiin sitten istukkanäyte. Tänään sitten soitti lääkäri ja kertoi että kromosomi 16 näyttää oudon paksulle, tänään sitten minut ja mieheni ohjattiin kans verkokeisiin että meidän kromosomisto verrataan lapseen. Ihan järkyttävää tämä odotus ja töissä pitäs jaksaa!! Lääkäri vain sanoi, että varmaan ens viikolla soittaa enemmän kun tietää lisää! :(

Toivottavasti sinulla olisi edennyt asia ripeämmin! Ja saisit pian hyviä uutisia!

Ihan oudolle kuulostaa tuo paksu 16 kromosomi ja mistään ei löydy tietoa mistä voisi olla merkki?!?

Vastaa viestiin