rangaistusmenettelyt

Millaisia rangaistuksia annatte asiakkaille, jos he rikkovat asuntolan sääntöjä tai toimivat muuten vastoin yleisiä periaatteita. Tuleeko meidän ensinnäkään rangaista vai tulisiko keskittyä ohjaaviin toimenpiteisiin. Kertokaa tapausesimerkkejä.

Jösse lueppa Perusoikeuksien rajoittamisesta kehitysvammapalvelujen toteuttamisessa. Sen on kirjoittanut JUKKA KUMPUVUORI voit tilata sitä Vammaisten Ihmisoikeuskeskus VIKE .Siihen asti kun olet lukenut tuon kirjan niin kehoitan sinua keskittymään ohjaaviin toimenpiteisiin se on sinun ja myös asiakkasi etu .Ajattele miten haluaisit itseäsi kohdeltavan jos olisit asiakkasi asemassa.Toivon sinulle ohjaavaa otetta ja rakkauden täyteistä elämää.
hei oon joonas hatunen oon tässä mietinyt muutaman yön onko enää suomessa enää turvallista asua mua ollaan kiusattu ja sitte mua vihataan a b c d e kiusaavat mua ja paimiossa näin yhden hoitajan käyvän kiinni yhteen vammaseen naiseen onko sekään oikein eikö suomessa oo enää turvallista asua mä olen niin masentunut että haluan kuolla pois

onhan se näin ,kun henkilökunta rankaisee asukasta.
siinä voi käydä myöhemmin huonosti.

minun tuttu oli lasten kanssa korkeasaaressa,
sattumoisin lapseni päivätoiminta ryhmä oli sielä myös.
tuttuni kertoi kuinka kehitysvammainen henkilö oli käynyt työntekiään kiinni hakkaamalla ja potkimalla.
tuli jälkeenpäin mieleen, kuinkahan olisi käynyt jos uhri olisi ollut neliraaja halvauksinen lapseni.

toinen olen myös ollut itse jumpossa todistamassa kuin .
hoitohenkilökunnnasta hoitaja kohteli nuorta todella julmasti.
Henkilökuntaa ei voi aina ymmärtää.

Vastaa viestiin