Raskaana noin 20. viikolla

aattelin ruveta kysymään tällästä asiaa.viimeiset kuukautiseni olivat 17.9.05 olin tuota ennen vieraanmiehen kanssa ja menkkani tulivat sen jälkeen 17.9.olin tuolloin oman mieheni kanssa ja seuraavan kerran 1.10.17.9jälkeen menkkani eivät tulleet ja olen raskaana noin.20viikolla.onhan oma ukko isä

DNA-testi selvittää isyyden varmasti, molemmat miehet siis kokeisiin mitä pikimiten. Käänny lähimmän terveyskeskuksen puoleen tai yksityiselle lääkärille.
Ja a sitä ei tiedä ennen kun tekee isyys tutkimuksen..
Olisi kannattanut miettiä ennen kuin menee pettämään
Toista Ajatella miltä hänestä tuntuu jos saa selville.Jos todella rakastat häntä kerrot totuuden..Tosin hän voi siitä suuttua ja se on ihan oikein sinulle itsepä menit tekemään väärin.Mutta jos hän rakastaa sinua tarpeeksi hän antaa anteeksi mutta ei ihan heti.
Aika epäselvä kysymys? Jos menkkasi alkoi 17.9 ja olit sitä ennen ollut vieraan miehen kanssa. Niin ethän silloin voi olla hänelle raskaana, kerran nuo menkkasi kuitenkin alkoivat. Jos ne eivät olisi alkaneent niin sitten voisit olla.
Jos ymmärsin kysymyksesi oikein...
tämäpä just tätä
niin tietysti kyllä menkkani tulivat sen jälkeen..kiitos sinulle.helpotti oloani
tietääkö kukaan voiko dna-testiä tehdä ihan alkuraskauden aikana! jos haluaa varmistaa tulevan lapsen isän?
Minulle tuli molemissa raskauksissani yhdet menkat hedelmöitymisen jälkeen.(ja niin olen kuullut muillekin tulleen) Eli ei ne välttämättä heti pois jää. Muttä noista raskausviikoistahan voit laskea (netissä on myös laskureita) koska raskaus on alkanut.

Vastaa viestiin