Risperdalista ei apua

Kirjoitin tänne aiemmin tänä vuonna Risperdalista ja siitä, miten sitä aloitettiin käyttämään 8v kehitysvammaisella pojallani.

Lohtu olikin laiha.

Alku oli lupaava. Jo pienellä annoksella tuli muutosta. Mutta se olikin vain ohimenevä vaihe eikä auttanut, vaikka lääkettä nostettiin miten.
Poika kuolasi, lihoi, ja oli "töttöröö".

Kokeiltiin muutakin (vastaavaa) lääkettä, mutta niistäkään ei ollut apua.
Tällä hetkellä elämme kaikkien kamalien käytöshäiriöiden keskellä - ilman lääkkeen apua.

Saas nähdä mitä tästäkin tulee...
Tulevaisuus suorastaan pelottaa.

Hei :)

Minulla on 17 v kehari tyttö. Käytöshäiröt on olleet jo pienestä asti enemmän tai vähemmän kamalia. Suurin ongelma on kuitenkin ollut ettei tyttö nuku kunnolla, muutamia tunteja vain ja valveilla ollessaan on täysin vahdittava. Arki oli selviämistä päivästä toiseen ja iltaisin kaaduin rättipoikkiväsyneenä sänkyyn.
Muistikin alkaa itsellä pätkiä, ei enää muista mitä milloinkin on tehty, sanottu jne
Ollaan kokeiltu Ataraxia käytöshäiriöön, vuoden tepsi sitten meni vaan pahemmaksi koko neiti. Melatoniinistakaan ei ollut apua nukkumiseen. Homeopaattisiakin lääkkeitä kokeiltu mutta ei varsinaista apua. Nyt kokeillaan Absenoria ja Isomnia nukahtamislääkettä, eipä juuri tehoa...nyt odotellaan tutkimusjaksoon pääsyä Pääjärven kuntayhtymään joka on Lammilla. Otapa sinne yhteyttä! Siellä on keharialan huippuosaajalääkärit, ovat erikoistuneen kehitysvammaisten mielenterveyteen jne.
Voimia!!!
Äippä Vantaalta

Vastaa viestiin