sosinomin opatus....

Moi.Itse opiskelen viimeistä kautta vammaispuolen lh.ksi ja työssä, jotenkin jo välillä pännii, kun jatkuvasti joudun opastaan meidän sosionomia vammisten tuki asioissa ja omat työt kärsii jo tästä.Miten menetellä, jotta sosionomimme ei kauheesti tykkäisi huonoa kun en siis yksikertaiseti kerkiä aina neuvomaan sitä?????

Hei!

Sinulla varmaan tuoretta tietoa vammaispuolen eduista, joten eikö ole hyvä vaan, että ammattitaitoasi saat käyttää? Tietysti, jos omat työt kärsivät, niin se hankalampi tilanne. Olisiko viisainta sanoa suoraan, ettei tilanne pääse pahemmaksi?
Jaksamista työssäsi!
Hei.Tietysti autan ja opastan siinä ei mitään, mutta nyt niin jännää kun sosinomi tietää että tiedän tavallaan enmpi"ei haise itse kehu" niin käskyttää ja soittelee ja pyytää luokseen jne....nyt ottanut kaiken kunnian muutaman vammaisen lapsen kuljetus palvelujen takia, kun sain siis minä ne heille ja tein hakamukset ja kaikki heh =) näin se menee.mut kaiikia ajallaan, niinhän se on ja pää asia että lapset ja perheet saivat lain edellyttämät palvelut käyttöön, siitä olen iloinen.

Vastaa viestiin