Tukisukat hinta ja ostopaikka?

Haluaisin enneltaehkäistä suonikohjujen syntyä. En vain tiedä mistä lähtisin katsomaan tukisukkia. Onko kokemuksia? Instumentarium kauppaa äitiyssukkia, kokemuksia?

Sukka- ja alusvaateliikkeistä löytyy ainaki. En muista omieni merkkiä, kun anoppi ne osti ;) Mutta hyvät on olleet, vaikka sukkisten laitto on tasan yhtävaikeaa ku muittenki tukisukkisten =D Mutta suosittelen kokeileen!
Moi,
Instru on ihan hyvä paikka ja jos asut Helsingissä/Tampereella Terttu Lilja Oy myy varmaan myös. Suosittelen tällaisia liikkeitä, joissa sukat/sukkahousut ovat oikeasti testattuja, etteivät ole markettien ns. tukisukkia. Sillä jos puristus on väärässä kohtaa liian kova, voi se edesauttaa kohjujen syntymistä... Ym. liikkeissä saa asiantuntevaa palveluakin, toki jotkus äitysliikkeetkin saattavat myydä hyviä sukkia/sukkahousuja.
Moi
Hyvä ja näppärä tukisukkien ostospaikka on Napra-Rehab joka on Mabs ja Juzo sukkien maahantuoja Suomessa. Sieltä olen saanut asiantuntevaa ja nopeaa palvelua. Ja heidän valikoimansa on tosi laaja ja tuotteet ovat laadukkaita. Firmalla on erittäin hyvä nettikauppa ja sieltä käy helposti tilata ympäri vuorokauden. Käypä katsomassa www.napra-rehab.fi Suosittelen!

Vastaa viestiin