uusi raskaus

Eli meillä todettu geneettinen sairaus, joka periytyy joka raskaudessa 25 %. Vielä mietin uutta raskautta, vaikka edelleninenkin vielä kesken... Yksi terve lapsi on. Onko jotain keskustelupaikkaa tällaisille "epänormaaleille" vauvahaaveilijoille, täällä tai jossain muualla?

Hei, voit aivan hyvin keskustella asiasta juuri tällä palstalla. Ystävällisesti Vernerin toimitus.
Hei,
joo täällä toki voi keskustella, mutta täällä ei käy niin kovasti keskustelijoita, joten ajattelin kysyä vähän vinkkiä, olisiko jossain pikkaisen vilkkaampaa, esim. jotain suljettua keskustelupalstaa yahoossa tai muualla. Toki mukava täälläkin ajatuksia vaihtaa.
Hei!

Löysin Käpy ry:n linkkilistoilta tämän: http://health.groups.yahoo.com/group/pahkina/ . Toivottavasti tästä on apua!

Voimia edelleen toivottaen,

Sirpa

Minuakin kiinnostaisi... Täällä ei oikein synny keskustelua, liekö jotenkin piilossa. Itse olen joutunut keskeyttämään raskauden ja yahoossa kyllä löytyy postituslista sellaisille äideille... ja niitä haaveita kanssa. Toivottavasti löydät keskustluseuraa!!!
Taisi tulla yhtä aikaa noi meidän viestit... tuota tuo pähkinähän on tarkoitettu niille, joilla on kuollut lapsi... Eli ei ehkä ihan ap:n tarkoittama sivusto...
Joo.

Keskenmenoista, keskeytyksistä yms. löytyy tuolta Käpy ry:n sivuilta linkkejä. Tuo pähkinä on ainut, jonka olen missään nähnyt, joka käsittelee pelkästään raskautta näissä erityisissä tilanteissa. Olet oikeassa reija, juuri oikeanlaista keskustelua en ainakaan minä tiedä olevan... Mutta aina voi tarjoutua mukaan, jos kokee ryhmän kuuluvan itselleen ja perustella sillä, ettei muita ole.

Lisäksi raskaudesta varmaankin kirjoitellaan muissakin keskusteluissa, jotka käsittelevät joitakin tiettyjä lasten vammoja tai sairauksia. Jokainen ryhmä on erilainen ja käsittelee asioita omalla tavallaan. ( http://www.jaatinen.info/vinkkikehyssivu.html ja sieltä keskustelupalstoja löytyy linkkejä näihin...)

Itse olen ollut mukana useammassa ryhmässä ja niissä ei ole mitenkään harvinaista, että mukaan tulee raskaana oleva, juuri ryhmän kaltaista lasta odottava äiti mukaan keskustelemaan ja tutustumaan tilanteeseen...

Toivottavasti ryhmä löytyy.

tv Sirpa


Ja vielä jatkan samasta aiheesta.

Toinen, pähkinän kaltainen ryhmä on tämä:

http://groups.yahoo.com/group/ekmimmit/

tv Sirpa


Kiitos, Sirpa, neuvosta. Pähkinä-listalla olen joskus ollutkin; silloin kun luulin, että menetimme lapsen vain "sattumalta". Nyt on tullut tietoa lisää ja tiedän, että kyse ei ollutkaan ainutkertaisesta tapahtumasta, vaan meidän kohdalla sama voi toistua. Pähkinää en tässä vaiheessa tunne omaksi paikakaseni, mutta tosiaan kokeilen tuota ekimmit-listaa. Tosin en ihan päässyt esittelytekstistä selville, kelle se on tarkoitettu, mutta aina voi kokeilla ;) Hyvältä vaikutti. Tämä Verneri taas on ehkä liian hidastempoinen varsinaiselle keskustelulle ja ajatusten vaihdolle - ihan yksin ei viitsi aiheesta keskustella. Kiitos siis neuvosta vielä!
Hei!

Oikeassa olet, keskustelu yksikseen on vähän hankalaa... Toivottavasti löydät ekmimmeistä juttuseuraa.
Näilläkin sivuilla on kuitenkin paikkansa, sillä keskusteluja pääsee lukemaan kirjautumatta ja siksi näitä moni lueskelee, vaikei mitään kirjoitakaan...
Hyvää jatkoa sinulle ja voimia edelleen!

Sirpa
Joo, eipä minua huolittu ekmimmeihin. Eipä taida löytyä minulle oikeaa keskustelupalstaa... Mutta vinkkejä otetaan edelleen vastaan. Näillä sivuilla on oma paikkansa, en nyt vain etsi tämäntyyppistä keskustelua. Pitänee nyt sitten keskustella päiväkirjansa kanssa, ainakin toistaiseksi.
Onpa harmi!

Oliko niillä kunnollista perustetta asialle? Eivät itse tiedä, mitä menettivät.
Pidän silmäni auki, jos törmään jossain uusiin keskusteluihin...

Terveisiä taas, nyt on kiire...

Sirpa
Eli eki... oli tarkoitettu sellaisille äideille, jotka olivat keskeyttäneet raskauden sikiöpoikkeavuuden takia. Minullahan tämä raskaus vielä vain jatkuu. ;) Minäkin jatkan etsintää.
Täällä ainakin yksi joka myös etsii ihmistä jonka kanssa jutella tästä aiheesta. Mulla sairaus joka periytyy 50% varmuudella. Mulle tästä ei ainakaan vielä ole ollut vakavia oireita, mutta tiedän että niitä tulee 10-20 prosentille ko. tautia sairastaville.

Kauhea vauvakuume päällä, mutta kun ei tiedä uskaltaisko riskiä ottaa!
Heissan Kiipuli,
mitäs jos kirjautuisit tuonne suljetulle keskustelulistalle, niin olisi kivempi vaihtaa ajatuksia? On kuitenkin aika intiimeistä asioista kyse ja ehkä kuitenkin kivempi sillä tavalla vaihtaa ajatuksia?

Vastaa viestiin