vaatevinkkejä?

Hei!
Onko kenelläkään tietoa, mistä saisi ohjeita, neuvoja miten muokata valmiita kaavoja vaippapepulle sopivaksi? Normaalit 130 cm lastenvaatteet eivät oikein anna tilaa vaipalle. Niin kauan kuin lapsemme käytti ns lastenvaippoja, osasin vielä itse muokata, mutta nyt kun on isommat Tena-vaipat, ei oma harrastelijan päättelykykyni ole oikein riittänyt saamaan istuvia housuja mitkä eivät kuitenkaan olisi lökäpöksyjä. Netistäkin yritin etsiä, muttei haaviini tarttunut mitään, mistä kysyä.
Oletteko vastaavasti löytäneet valmiita vaatteita vastaavaan tarpeeseen?

Meillä on sama ongelma. Tena vaipat vaativat tlilaa ja kaupasta housupuolta hankala löytää. en ainakaan vielä ole löytänyt. ompelin keväällä housuja urakalla, vain korottamalla ja leventämällä peppuosaa. kyllähän ne vähän sellaisia lököpöksyjä on mutta mielestäni ajaa asian ja olen melko tyytyväinen. talvea vasten pitäisi vaan jaksaa suunnitella ompeluurakkaa ja kangaskaupassa käyntiä...kerro jos saat ideoita tai vinkkejä esim. hyvistä kaavoista...harrastelija ompelija minäkin..
Hei !

Älä vielä luovuta, en tiedä, onko vinkistäni apua, mutta ainakin voit pyöritellä sitä mielessäsi.

Mitä, jos saumojen kohdalle ompelee resorineuvosta, se ainakin myötäilisi vartaloa, joustaisi tarvittaessa. Siis ikään kuin levennät vaatetta "joustavasti".

Kirjoituksestasi ei selvinnyt, onko kyse tytöstä vai pojasta. Mikäli kysymyksessä on tyttö, voit tehdä esim. verkkareihin hameen, kuten 80-luvun lopulla oli muotia. Silloin voit nostaa vyötäröä hiukan korkeammaksi.

Nämä ovat tälläisiä maallikon vinkkejä, mutta kokeilemalla saattaa löytyä juuri sinun lapsellesi oiva konsti.

kehitysvammaistenohjaaja vuosimallia-59

Vastaa viestiin