vaikeuksiin joutunut as-henkilö

Tiedän erään ihmisen jolla on Aspergerin syndrooma ja sen lisäksi pakko-oireinen häiriö ja hän on kognitiivisesti heikkolahjainen ja hänellä myös masennusta ja käytösongelmia. Työkyvyttömyyseläkkeestä sai myönteisen päätöksen mutta eläke alkaa vasta syksyllä ja sitä ennen ei ole voinut mennä esim terapeuttiseen työtoimintaan vaan joutuu odottamaan milloin eläke alkaa. oli sitten yksinäisenä ja vailla elämänsisältöä ollut päivät vain kotona netin ääressä ja laitellut viestejä mm lääkäreilleen ja hoitajilleen joista muutama tekivät sitten rikosilmoituksen ja rangaistusvaatimuksen! tuo as-henkilö järkyttyi niin kovin että joutui mielisairaalaan ja oli itsetuhoinen ja myös fyysinen sairaus puhkesi uudelleen ja joutui olemaan useaan kertaan sairaalassa.

Että tätäkö tasoa on hoitajan ja lääkärin ymmärrys?

vaatia rangaistusta ihmiselle jolle rangaistuksen sijasta parempi olisi joku oikeanlainen hoito ja vaikka joku päivätoiminta?

Ja luulisi nyt lääkärin ja hoitajan tajuavan ettei tuollaiselta työkyvyttömältä, erityiskoulun käyneeltä edes voi vaatia samaa kuin normaalilta ihmiseltä!!!

Entäs jos joutuu vankilaan tuosta? miten vankilassa osataan suhtautua tuollaiseen henkilöön? joutuuko muiden vankien kiusaamaksi ja katkeaako eläke ja joutuuko irtisanomaan asuntonsa?

Tämän pahemmin ei toisen elämää voi pilata!

Raivostuttaa tuollaiset turhamaiset oman kunniansa perässä juoksevat porvarit jotka ei yhtään ajattele potilaansa parasta!!!

Saisivat hävetä ja toivon että joku tekee saman heille itselleen niin oppisivat sitten.

Vastaa viestiin