Vammaisuus ja seksuaalisuus. Yhä tabu?

Hei! Opiskelen amk:ssa viimeistä vuotta sosionomiksi. Olen erikoistunut aikuispuolelle ja palveluohjauspuolelle. Olen aidosti sydämellä mukana työssäni. Nyt kartoittaisin erilaisia vaihtoehtoja saada opinnäytetyöni valmiiksi.. Aiheenani on vammaisuus ja seksuaalisuus, johon liittyen tarkoituksenani olisi kirjoittaa aiheeseeen liittyviä lehtiartikkeleita paikalliseen lehteen. Nyt kysyisinkin, että olisikohan kenelläkään tietoa/halua osallistua tahollaan keskustelemaan kanssani esimerkiksi sähköpostin välityksellä omista kokemuksistaan?? Haluaisin saada työlleni todenperää ja siksi olisi ensisijaisen tärkeää, että saisin todellista tietämystä tosielämästä. Miten vammaisuus ja seksuaalisuus nykypäivänä koetaan? Onko se yhä vaiettu tabu, josta on vaikea puhua ääneen? Miten sinuun on suhtauduttu ja oletko saanut tarvitsemaasi ja haluamaasi tietoa? Mistä? Kiitos etukäteen jos rohkenet lähteä mukaan muuttamaan maailman pinttyneitä käsityksiä? Opinnäytetyöstäni tulee eettispohjainen ja tunneperäinen, eikä sen tarkoitus ole nolata ketään! Ollaan yhteyksissä! T: Hanna
Ps. Keskustelemaan saa osallistua nimettömänä ja ilman vaaraa henkilöllisyyden paljastumisesta!

Jos tarvitset niin sähköpostiosoitteeni on: hanzke@suomi24.fi
kehitysvammaisuutta on erilaista. kehitysvammainen ihminen voi elää ihan normaali elämää.ja myös seurustella jonkun mukavan ihmisen kanssa . ja käydä harrastuksissa ystävien kanssa ja asua omassa asunossa itsenäisesti minä käyn töissä työkeskuksessa jonka nimi on kevakeskus . se on kuusamon keskustassa.
Hei Petra! Se on aivan täysin totta! Kuulostaa hyvältä. Viihdytkö Kuusamossa ja työpaikassasi? Jokainen ihminenhän on oma persoona ja siten ainutlaatuinen. Kiitos positiivisesta vastauksestasi, se piristi päivääni! :)
riitta kähkönen posti

Vastaa viestiin